Maxicep'te Kaç Kere Uyarı Aldınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
edit hatta diğer 3ü görmedm :D naptın sen yahu :ehe
O uyarılardan ikisini hesabım patladıktan sonra aldım. Malum arkadaşlar şifremi kırmışlardı. Kendi irademle yaptığım bir şey değil yani. Sonra rica ettim silmediler kaldı öyle. Diğerleri de ufak tefek şeylerdi ne bileyim bastılar uyarıyı ben de anlamadım kardeşim.

Ya zaten hesabı kapatıp gidesim var rivenjcim.

ismail

ismail

Üye
Yiyecek isimlerini bipleyerek yazmasan iyi olur. Nimet onlar. Aksi taktirde ceza puanı alacaksın
(nette çok aradım) muvarna o bilmiyon mu

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
0 :D Neyse ki. Hayatım boyunca istemediğim şeylerin başındadır uyarı puanı almak :sukur:

Serhan

Serhan

Üye
0 :D

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben forumun haylaz bir uyesiyim. :D Ama beni seviyorsunuz işte, banlamıyorsunuz. :ehe
Kafamıza göre banlayamıyoruz ki :D Resmen açığımızı bulmuş gibi önce uyarı süresinin geçmesini bekliyon ondan sonra tekrar uyarı alıyon. Bu yüzden banlanamıyon :D6 gün sonra son ceza puanın kalkıyor. Bakalım tekrar ne zaman uyarı alacan

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kafamıza göre banlayamıyoruz ki :D Resmen açığımızı bulmuş gibi önce uyarı süresinin geçmesini bekliyon ondan sonra tekrar uyarı alıyon. Bu yüzden banlanamıyon :D6 gün sonra son ceza puanın kalkıyor. Bakalım tekrar ne zaman uyarı alacan
:ehe :sirit:

doctorrr

doctorrr

Üye
Benim ceza puanlarının kalkması için kaç asır geçmesi lazım

doctorrr

doctorrr

Üye
Pardon. Şimdi dilediğimce uyarı alabilirim yani sıkıntı çıkmaz

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
doctorrr

doctorrr

Üye
Oooo eyv krdşm. Bana şimdi atabilirsin şöyle sınırsızından. İstersen yani

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oooo eyv krdşm. Bana şimdi atabilirsin şöyle sınırsızından. İstersen yani
Gerek kalmadıkça şimdilik atmayı düşünmüyorum. Zaten popülerliğimizi kaybettik eskisi gibi maxistar rütbesi alamayız artık. Eskilerden bir kaç kişi kalsın :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bana kardeşim dediğin için banlayacam aslında 1 dk.

doctorrr

doctorrr

Üye
Siz de az çalışın üyeleri kaçırtmayın. Senin popüleritenden banane laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn. At şu banı acılarımı dindir co çeyırmen

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
0 uyarı 1 full ban :D mesajlarıma kadar sildiler :((

ErenMSC

Üye
0 elde 0

Üst Alt