Maxicep'te 450.mesajım bu konu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep'te 450.mesajım bu konu
450.mesajım suanda bunu bu topic olarak actım cunkü 450 mesaj yazdıgım bir forum sitesi olmadı hatta 45 tane bile olmadı
herneyse bilmiyorum yazdıklarım olsun konularım olsun yararlanan oldumu ama olduysa maxicep ailesine cok az da olsa faydam dokunduysa ne mutlu bana

Teşekkür ederim
Saygılarımla Dj SoNBeLa

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
bende 5000 de açarım bi konu inş.

Nazy

Nazy

Üye
Bende 1000 de açmayı düşünüyorum
ve galiba 1000 de binbaşı oluyorum inşallah...

Ozan

Ozan

Admin
Hayırlısı olsun, en önemlisi yararlı paylasımların toplam mesaja oranıdır, bu oranında sende düşük olmadıgını biliyoruz. Katkıların için tesekkurler sana ve diger tüm arkadaslara.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bende 1000 de açmıştımm... :D :D heycanlı oluyoo... :D:D

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
sanırım benım 1.500e gelıyor

mservank

mservank

Üye
benimki daha 1672 ama mesaj önemli derğil ben parazitim bu sitede sadece konu okuyorum

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
hehe sagolun arkadaslar gönül isterdiki bende sizler gibi boş vaktim olsa yada wakit gecircek anım olsa devamlı ssizlere paylaşımda bulunurdum fakat bunu yazarken yani su anda 1 site upload yapıyor diger yandan msnde cıkaracagımız sarkılarla ilgili konusuyorum diger tarafta bir chat sitesinde sitenin reklamını yapıyorum ve you tube ta yayınlamak için video hazırlıyorum ve suanda ben kendimi yogun hissetmedigim için burdayım bilmem anlatabiliyormuyum bazen 20 saat pc basından kalkmıyorum işlerim cok yogun oluyor ve ben 1000 mesaj olmadan askere gidecegim bunu da hatırlatayım denmesin daha ne mesaj gonderdin...
SAYGILARIMLA Dj SoNBeLa

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
hehe sagolun arkadaslar gönül isterdiki bende sizler gibi boş vaktim olsa yada wakit gecircek anım olsa devamlı ssizlere paylaşımda bulunurdum fakat bunu yazarken yani su anda 1 site upload yapıyor diger yandan msnde cıkaracagımız sarkılarla ilgili konusuyorum diger tarafta bir chat sitesinde sitenin reklamını yapıyorum ve you tube ta yayınlamak için video hazırlıyorum ve suanda ben kendimi yogun hissetmedigim için burdayım bilmem anlatabiliyormuyum bazen 20 saat pc basından kalkmıyorum işlerim cok yogun oluyor ve ben 1000 mesaj olmadan askere gidecegim bunu da hatırlatayım denmesin daha ne mesaj gonderdin...
SAYGILARIMLA Dj SoNBeLa
sÖyledeiklerim Dogru Olucaktı Egerki Askerlik taciline BAŞVURUDA bulunmasam ancak 1000mesaja geldimm Mutluyum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt