Maxicepte 4 Yaşıma Girdim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Maxicepte 4 Yaşıma Girdim
6 Kasım 2005 arkadaşım sayesinde tanıdım aslında :) sonra dostlukları aile ortamını görünce bir ilk üyenin bırakamadıgı bir hisse kapıldım...Çnkü herdakka maxicep.comda olmak istiyordum...ilk girdigim zamanlarda 20 bin üye şimdi 400 bin üye görüyorum bu mutluluk verici :)

Evet 4 yaşım diyorum..Çnkü bu sitede büyümek güzel...Acısıyla tatlısıyla sıcaklıgıyla herşeyiyle bu sitede herzaman oldum ve çok şey yaşadım...Gerek yönetici oldum gerek üst seviyedeki rütbemi korudum...ama herzaman büyüklerime saygı yaşıtlarımla dostlugumu kardeşligimi ve küçüklerime sevgiyi kaybetmedim..Çok kişi tanıdım çok dostluklar gördüm abilerim ablalarım oldu arkadşlarım çogaldı anlatılmaz bu tat :)

DJOGUZ >djous > ouSsS > ouSahin... olarak kaldım eskisi gibi paylaşımcı bir üye olamasamda en azından siteye hep destek verdim..hep yanında oldum...yöneticilikten uzaklaştırıldım yine siteyi bırakmadım..cezalar aldım yine bırakmadım..kendi istegimle banlandım yine döndüm..iç birzaman siteden karşılık beklemeksizin Ercan abimin deyimiyle hep asil üye oldum:)

neyse çok uzattım sanırım...Herkeze bu tadı tatması dilegiyle Herzaman maxicep te olmam dilegiyle...Ve herşey için tşk ederek ben bu siteyi bırakmıcagımı sölemek güzel bişe:)

Eger kusurum varsada af buyrun :)

Saygılarımla

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
:pasta:Kutlayalım:)hayırlı olsun

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Gerçekten forumda bulunan değerli saygılı asil arkadaşlarımdan biridir oğuz;)

Nice yıllara maxiceple oğuzum;)

xkadir61

xkadir61

Üye
nice yıllara diyelim o zaman.
darısı bizim başımıza:)

omayra

Üye
Nice yıllara Oğuz, iyi ki varsın :)

c3r3n

c3r3n

Üye
Ne mutlu sana :)

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
teşkkür ederim :)

Ozan

Ozan

Admin
Nice yıllar daha buralarda bizlerle olman dileğimle.

POWER

POWER

Üye
Nice yıllara Oğuzum :) Ercan abin için "Asil Üye" sin hala. Seni çok seviyorum biliyorsun kısmet olur inşallah gelir yüzyüze de görüşürüz. Sen benim kardeşimsin bunu unutma. ha arada aktifliğini aramıyor değilim ama neyse :) o da olcak inşallah ..

Kısacası iyiki varsın Oğuzum ;)

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
hayırlı olsun

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Saolasın Ozan abi :)

Ercan abimle aramızda gerçekten abi kardeş bagı oldu :) tşk ederim yorumun için İnş. eski aktifligimi ve paylaşımcı üyeligimi geri kazanmak istiyorum:)

Romantik Prens sanada saol kardeşim:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Nice yıllara beraberce :)
1yıl bile ne kadar uzun geliyor insana, benim da 6 ayım dolamadı :ss

elmyra

Üye
Daha nice yılllara Oğuz :bann::bann:

Solamente

Üye
Oğuz nice seneler maxiceple :)

XMEN_43

XMEN_43

Üye
nice yıllara:)

jöly

Üye
oğuz sana hayırlı olsun daha nice senelerde de maxicepte olursun diye mesaj yazarken farkettim de ben de 4. yılıma girmişim...seninle aynı zamanlarda üye olmuşuz...zaman zaman ayrılıklar olsa da maxicepte olmak maxicepte paylaşımcı üye olmak güzel...ayrıca 4 sene içinde 2 kere ayın üyesi seçilen tek üyeyim galiba...:)

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Nice yıllara beraberce :)
1yıl bile ne kadar uzun geliyor insana, benim da 6 ayım dolamadı :ss

birgün bir bakmışsın 6 yıl olmuştur:)

Daha nice yılllara Oğuz :bann::bann:
abLacım banlı yorumun bile beni mutlu etti tşk ederim:)

Oğuz nice seneler maxiceple :)

tşk ederim:)

hep beraber:)

oğuz sana hayırlı olsun daha nice senelerde de maxicepte olursun diye mesaj yazarken farkettim de ben de 4. yılıma girmişim...seninle aynı zamanlarda üye olmuşuz...zaman zaman ayrılıklar olsa da maxicepte olmak maxicepte paylaşımcı üye olmak güzel...ayrıca 4 sene içinde 2 kere ayın üyesi seçilen tek üyeyim galiba...:)

seni yakından tanımasamda maxicep için ne kadar degerli bir üye oldugunu anlamamak elde degil...paylaşımcı bir üyelige sahipsin ve olgun bir kişilige buda seni tanımadan sevmeye yol açıyor ablacım..ayın üyeligini hakeden birisin:)

dreamnurse

dreamnurse

Üye
hayırlısı olsun nice nice yıllara :pasta:

jöly

Üye
seni yakından tanımasamda maxicep için ne kadar degerli bir üye oldugunu anlamamak elde degil...paylaşımcı bir üyelige sahipsin ve olgun bir kişilige buda seni tanımadan sevmeye yol açıyor ablacım..ayın üyeligini hakeden birisin:)

teşekkür ederim Oğuz...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Her Ne Kadar Yorumlardaki Sert Tavrınla Seni Tanısam da :) Açık Sözlülüğünle Hep Takdir Etmişimdir..

Eminim Benim Gibi Diğer Arkadaşlar da Senin, MaxiCep'in En Kaliteli Üyelerinden Biri Olduğunu Düşünüyorlardır..

Nice 4 Yıllara ouSahin.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...