MaxiCep'te 2. Yılım Dolmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nadir

Emekli Yönetici
vay be Atacığım kocaman 2 yıl.seni tanımak güzel.benimde 4 yıl geçti 5 e merdiven dayıyorum.

Karahasan

Emekli Yönetici
Tebriklerrr daha nice iki senelere ...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kutlarım adminim
2 senede büyük işler başardın, herkesin göz bebeği oldun
Yani 1 senede bunları gözlemledim, iyiki varsın

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tabi ki memnun değiliz 2 sene oldu ha?Yaşlanmışız adamım sen ona bak Benim de 3 olacak az kaldı Hep beraber nice yıllara inşallah.
İyi bari korktuğum başıma gelmedi, sen memnun değilmişsin
Vallahi yaşlandık be azizim
vay be Atacığım kocaman 2 yıl.seni tanımak güzel.benimde 4 yıl geçti 5 e merdiven dayıyorum.
Babaaa büyüksün
Seni tanımak da benim için güzeldi hocam
Tebriklerrr daha nice iki senelere ...
Teşekkürler
Kutlarım adminim 2 senede büyük işler başardın, herkesin göz bebeği oldun Yani 1 senede bunları gözlemledim, iyiki varsın
Teşekkürler gönüllerin starı Sen aynı şekilde forumun göz bebeklerinden biri oldun çıktın başımıza be
Birlikte nice senelere Enes

iğğğğyyyyyyy bu eziyet ne zaman bitecek diye bekliyorum Şaka tabiki de Bütün içtenliğimle söyleyebilirim maxicepte çok değer verdiğim kişiler arasındasın. Bu üyeykende böyle oldu yöneticiyken de. Her ne kadar site içersinde dalaşamda senin yerin bende hep ayrı olmuştur. Beni maxicebe bağlayan kişiler arasındasın.

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Gönüllerin starı he
Bundan iyi rütbe altı çıkar
Burcu abla bıktım artık yaw her konuda eskiden yönetici olduğunu belirtmek için 'yönetici iken de' cümlesini kullanıyorsun
Üye bozuntusu seni

Mert

Üye
Benim daha 1 yılım geçmiş.
Tebrikler Ata Abi.
Nice senelere..

aLσηє;2458616' Alıntı:
ben senden eskimiyim ne

Abi sen paslanmışsın ya 2. yılın kutlu olsun Ata bey uzun veya anlamlı veya uzun ve anlamlı mesajlarınla bizi hep mutlu ettin ( tabi uzun mesajların biraz yorsada ) ..

Gönüllerin starı he
Bundan iyi rütbe altı çıkar
Burcu abla bıktım artık yaw her konuda eskiden yönetici olduğunu belirtmek için 'yönetici iken de' cümlesini kullanıyorsun
Üye bozuntusu seni
Ata eskiden üyeyken demek istedim. Hani bazı insanlar rütbesine değer verir ya Biz onunla o onbaşıykende böyleydi adminkende

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Canım benim Sen de Maxi'nin olmazsa olmazısın!.. İyi ki de varsın, umarım hep de varolursun...
Hakaretten 3 ay hapis
Tebrik ederim Ata abi
Teşekkürler
Benim daha 1 yılım geçmiş. Tebrikler Ata Abi. Nice senelere..
Sağolasın, senin de 2. yılını kutlayacağız
● aLuvi ●;2461238' Alıntı:
Abi sen paslanmışsın ya 2. yılın kutlu olsun Ata bey uzun veya anlamlı veya uzun ve anlamlı mesajlarınla bizi hep mutlu ettin ( tabi uzun mesajların biraz yorsada ) ..
Sanki hepsini okudun Yok paslanmadık, işliyoruz da farklı işlerde işliyoruz
tebrikler bizede nasip olur inş
Olur tabii neden olmasın Teşekkürler.
Ata eskiden üyeyken demek istedim. Hani bazı insanlar rütbesine değer verir ya Biz onunla o onbaşıykende böyleydi adminkende
Dj Airmax... Hala gülerim yahu Bu ifadeyi ilk senin imzanda görmüştüm, hatta profiline yazmıştım muhteşem diye

zibidi39

Üye
bu ata denen arakds bu admınlıgı belesten aldı elımde msn kayıtları var hem sıtenın her zor gununde hep sıper arkasında comelıyodu oysa bır admının dımdık durması gerekırdı

hocam hayırlı ugurlu olsun ıslatalımmı bu 2. yılı ha nedersın ıtfaıye hortumunu takayımmı vanaya

anl_tr

Emekli Yönetici
nice yıllara Ata , iyiki seni tanımşız ve iyiki adminsin.. :

zibidi39

Üye
ata ve anıl sızı bulacam olum nıye msn nızı acmıonuz lan sız

rapman

Üye
bende memnunum.gerçi modluk başvuruma cevap gelmedi hala ama neyse
bende doldurdum 2 yıl burada. nisanda dolmuştu benimki

Canım benim Sen de Maxi'nin olmazsa olmazısın!.. İyi ki de varsın, umarım hep de varolursun...
Senin gibi sevdiğim insanlar burda olduğu sürece burdayım

Dj Airmax... Hala gülerim yahu Bu ifadeyi ilk senin imzanda görmüştüm, hatta profiline yazmıştım süper diye

Evet hatırladım. Jöly nin benim için kullandığı simleydi. Dj Airmax nickimi gören diyorduki yahu hakkaten Dj misin Dj yi sen beğenmedin Fairy yi Erol, Peri Kızınıda Enes beğenmiyor. Kaç kere nick değiştireceğim ben yahu. Ozan dövecek artık beni

--------------- Ekleme ---------------

Fil hafızası maşallah ne diyeyim artık

e hayırlı olsun hadii... severim seni bilirsin...bilirsin di mi...bilirsin bilirsinn...

şaka maka 20 gün sonra da bnm 5. senemmiş sayende öğrenmiş oldum...

tebrik ederim ata abi iyiki varsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...