imkanı sen yaratacan:naughty:
Kobra_FighterTR Üye Konu Sahibi zaza' Alıntı: imkanı sen yaratacan Genişletmek için tıkla ... Benim İmkanımı Sadece Allah(c.c) Yaratır
zaza' Alıntı: imkanı sen yaratacan Genişletmek için tıkla ... Benim İmkanımı Sadece Allah(c.c) Yaratır
Kobra_FighterTR Üye Konu Sahibi zaza' Alıntı: herşey senin elinde sadece senaryo yu yazan ALLAH artık sana kalmış iyi yada kötü oynamak Genişletmek için tıkla ... Senaryo'm Gereği İmkanım Yok İşte Senaryo'm Gereği Ancak ALLAH (c.c) O İmkanı Sağlar
zaza' Alıntı: herşey senin elinde sadece senaryo yu yazan ALLAH artık sana kalmış iyi yada kötü oynamak Genişletmek için tıkla ... Senaryo'm Gereği İmkanım Yok İşte Senaryo'm Gereği Ancak ALLAH (c.c) O İmkanı Sağlar
zaza Üye ben istesem ne olursa olsun giderdim ama işte gidecem birgün için o kadar şey başıma çıkartamam
Kobra_FighterTR Üye Konu Sahibi zaza' Alıntı: ee olacak o kadar maxicepteyiz abi Genişletmek için tıkla ... Haklısın Maxicep'deyiz
Kobra_FighterTR Üye Konu Sahibi zaza' Alıntı: canım sıkılıyor gelin konuşalım Genişletmek için tıkla ... Gönüldaşlardayım Oraya Gel D:
zaza' Alıntı: canım sıkılıyor gelin konuşalım Genişletmek için tıkla ... Gönüldaşlardayım Oraya Gel D: