maxicepin kaderi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
maxicepin kaderi
arkadaşlar düşünüyorum da sizce sitemizi gelecekte ne bekliyor acaba gelecekte facebook twitter youtube vs gibi bi site haline gelir mi burası

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Olabilir yada ekşisözlük gibi sözlük sitesi olabilir yada inci sözlük yada blog olabilir her an herşey olabilir ama ben maxicepten memnunum böyle kalsın böyle devam:)

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
bence tüm dünya da iyice yaygınlaşmalı

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
bi yolu olmalı acaba nasil olsa

spy ghost

spy ghost

Üye
ilk önce tüm çeviriler dünyadaki tüm dillere göre ayarlanmalı girişte ona göre düzenlemeler yapılır gelen ip adresi hangi ülkeye ait ise ona göre muamele yapar sunucular, içeriğe gelirsek yabancı dilde yazılmış programların yayınlanması başlar firmware gibi ürünler başka dillerde de yapılır v.s

marist

marist

Üye
ArkadaşLar YaygınLaşmasını İstiyorsanız Facebook'unuzda ,Twitter'de PayLaşın. ArkadaşLarınıza Önerin Herkes ßöLe yapSa ßiraz Daha İLeri qideceqini Umuyorum. Deqişimede qeLince Her an Herşey oLaßiLir ama ßiz Maxicep'i Her haLiyLe Sewiyoruz .. !

• Beğen
Tepkiler: Ozan
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Gelecekte Maxicep böyle devam ederse Türkiye'nin en büyük forumu olabilir. Arkadaşlıkların haddi hesabı yok, ortam çok nezih ve sıcak.

• Beğen
Tepkiler: spy ghost ve Amaru Shady
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Olabilir yada ekşisözlük gibi sözlük sitesi olabilir yada inci sözlük yada blog olabilir her an herşey olabilir ama ben maxicepten memnunum böyle kalsın böyle devam:)

Gidişat bizlere neyi gösterir bilemeyiz ama o dediklerin olmaz olamaz kardeş.

spy ghost

spy ghost

Üye

Gidişat bizlere neyi gösterir bilemeyiz ama o dediklerin olmaz olamaz kardeş.
şu sözlüklerden gelenlere karşı biraz daha temkinli olalım şu sözlük terimleri resmen milletin diline dolandı panpa v.s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt