Maxicepin En Büyük Samsung Star Oyun Arşivi Tam 318 Oyun - - - Paranoya

Sponsorlu Bağlantılar

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
o oyun gece çok güzel oluyo :D:D:D:D:D:D:D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
yoksa işler ters gidiyo vallahi billahi :D

snnmndc

Üye
arkadaşlar bu oyunları nasıl indire bilirim bana yardım edermisiniz

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce hiç indirmedinmi ? Şuan vaktim yok daha sonra resimli anladım yapabilirim .

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
1 linke gir
2 şimdi indir e bas
3 saniyenin dolmasını bekle
4 dosyayı şimdi indir e bas
ve kaydet

snnmndc

Üye
Daha önce hiç indirmedinmi ? Şuan vaktim yok daha sonra resimli anladım yapabilirim .
hayır daha önce hiç indirmedim telefonuda yeni aldın sayılır daha telefonu çözemedim bile ama ilginizden dolayı teşekkür ederim ben bu konuda biraz kafanızı ağrıta bilirim sorularımla kusura bakmayın

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil . İstediğin soruyu sorabilirsin .

snnmndc

Üye
birde ben merak ediyorum bu telefonda ücretsiz navigasyon nasıl kullana bilirim eğer böyle bir imkan varsa bana nasıl yapıldığını mail olarak ata bilirmisin

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
birde ben merak ediyorum bu telefonda ücretsiz navigasyon nasıl kullana bilirim eğer böyle bir imkan varsa bana nasıl yapıldığını mail olarak ata bilirmisin

Malesef bu telefon için ücretsiz navigasyon yok . Zaten hiç bir telefon için yok , sadece bazı telefonların yanında Ovı Maps diye uyduruk bi harita programı veriyorlar .

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
aslında ücretsiz naigasyon var ama yüksek elektronik bilgisi gerekiyo (şaka yaptım)

bu sitedeki 20 kanal gps alıcısı usb ile tele bağlayıp alıcıya güç verirsen olur biter ama alıcı için yazılım geliştirmek zorundasın java taban usb gps yazılımaları 45-50 dolar

snnmndc

Üye
teşekkür ederim arkadaşlar bu konuda beni bilgilendirdiniz şimdi bana birde oyun yüklemede yardımcı olursanız sevinirim dokunmatik oyunlar yazan kılasörü pc ye indirdim şimdi ne yapmam gerekiyor

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
aslında ücretsiz naigasyon var ama yüksek elektronik bilgisi gerekiyo (şaka yaptım)

bu sitedeki 20 kanal gps alıcısı usb ile tele bağlayıp alıcıya güç verirsen olur biter ama alıcı için yazılım geliştirmek zorundasın java taban usb gps yazılımaları 45-50 dolar

Sen onu geç . Herşey para , ilk başta hiç birşey koymadıklar telefona sonra o para bu para . . . .

snnmndc

Üye
aynen 45-50 dolar verene kadar neredeyse navigasyon çihazı alınır

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
e öpücükle mi alıcaksın :d

snnmndc

Üye
şimdi ben linke tıklayarak dosyayı indirdim dokunmatik oyunlarpart1--para.rar winrar(deneme kopyası ) diye dosyalar çıktı şimdi ne yapmalıyım

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
onun içindekileri çıkar sonları .jar olur onu tele at aç

snnmndc

Üye
teşekkür ederim sağolasın yaptım

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
:oke: