Maxicep'in Bayan üye sayısı

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

kıslar nerdesınız:kop:

Revengeful

Emekli Yönetici
Sesime gelin kızlar

Revengeful

Emekli Yönetici
Kızlar tanışalım mı :naughty:
:d:

Revengeful

Emekli Yönetici
Pelin, Yasmin, Pınar(<3 :D ), Tuğçe, Tuba, Sibel, Esra, Melek sesime gelinnnn :D ....

.... dememe gerek yok çünkü sürekli faceden, msnden, telefondan görüşüyoruz :ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
man20

man20

Üye
tatlım bu isimleri daha önce hiç görmedim bu forumda. seninde dediğin gibi onlar face'deler. o yüzden seslenmeyi bırak.
bu arada mert sen bişi mi yaptın alıntı ile cevap veremiyorum sana

• Beğen
Tepkiler: pelın_

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayır

Revengeful

Emekli Yönetici
Hiç sorma ya :D Bazıları kız ismi görünce farklı taraflarıyla düşünmeye başlıyor :D Yahu bu kadar mı abazalık olur yahu :D Resmini bile görmediği kız karşısında adam romantik şair kesiliyor :D "İsmi yeter bana, nefes alsın yeter" :d:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Boşa mı cabbar.. :ehe

pelın_

tatlım bu isimleri daha önce hiç görmedim bu forumda. Seninde dediğin gibi onlar face'deler. O yüzden seslenmeyi bırak.
Bu arada mert sen bişi mi yaptın alıntı ile cevap veremiyorum sana

tatlim biz hep burdayiz sen yorma o guzel kafani

Revengeful

Emekli Yönetici
tatlım bu isimleri daha önce hiç görmedim bu forumda. seninde dediğin gibi onlar face'deler. o yüzden seslenmeyi bırak.
bu arada mert sen bişi mi yaptın alıntı ile cevap veremiyorum sana
Görmemen bu isimlerin olmadığı anlamına mı gelir ? Üyelik tarihime bir bak bakalım.

- - - Eklendi - - -

Hem senin derdin ne yahu ? İstediğimi yaparım.

-efşan

-efşan

Üye
tatlım bitek sen burdasın bide fatoş. hani diğerleri? kafa yorcak bişi yok. göz var nizan var :)

Belki de sadece senin gördüklerin - bildiklerin bunlardır. O kadar bayan üye var ki ben tanıyorum hepsini. Kafa yoracak bir şey yok.

• Beğen
Tepkiler: pelın_

Revengeful

Emekli Yönetici
Aktif değil dediklerinin en az 2500-5000 arası mesajları varı :D arada 9000 lerde olanda var ve daha yeni yazdı. Yasmin.
Foruma artık yazmıyorlar, ziyaretçi sayfasından konuşuyoruz ki bu da aktifliktir.

man20

man20

Üye
Aktif değil dediklerinin en az 2500-5000 arası mesajları varı :D arada 9000 lerde olanda var ve daha yeni yazdı. Yasmin.
Foruma artık yazmıyorlar, ziyaretçi sayfasından konuşuyoruz ki bu da aktifliktir.
hmm:hmmm dediğin gibi olsun.

Takipçi Satın Al

Üst Alt