Amaru Shady
Üye
Bazı bayan üyeleri unuttun sankim..![]()
Mert iki büyük yanlış yaptı

Bazı bayan üyeleri unuttun sankim..![]()

çok beklersin tatlımSesime gelin kızlar
Sesime gelin kızlar

2-3 kızdan başka yok. hala kiminle tanışmayı düşünüyorsun?Kızlar tanışalım mı![]()
![]()
Kızlar tanışalım mı![]()
![]()

Sen beni Ankara'da ki tanıdıklarına dövdürtmeye kalktın onu da unutmadımBoşa mı cabbar..![]()
Birşey piknik'i biliyor musun falan diye sormuştun 
Gerçek ismin değil ama nickinde faulBoşa mı cabbar..![]()
Yasmin Öz gibi bir şey 
tatlım bu isimleri daha önce hiç görmedim bu forumda. Seninde dediğin gibi onlar face'deler. O yüzden seslenmeyi bırak.
Bu arada mert sen bişi mi yaptın alıntı ile cevap veremiyorum sana
Görmemen bu isimlerin olmadığı anlamına mı gelir ? Üyelik tarihime bir bak bakalım.tatlım bu isimleri daha önce hiç görmedim bu forumda. seninde dediğin gibi onlar face'deler. o yüzden seslenmeyi bırak.
bu arada mert sen bişi mi yaptın alıntı ile cevap veremiyorum sana
tatlım bitek sen burdasın bide fatoş. hani diğerleri? kafa yorcak bişi yok. göz var nizan var
tatlim biz hep burdayiz sen yorma o guzel kafani

tatlım ben aktif olarak söledim.Görmemen bu isimlerin olmadığı anlamına mı gelir ? Üyelik tarihime bir bak bakalım. Hem senin derdin ne yahu ? İstediğimi yaparım.
tatlım bitek sen burdasın bide fatoş. hani diğerleri? kafa yorcak bişi yok. göz var nizan var![]()
hmmAktif değil dediklerinin en az 2500-5000 arası mesajları varıarada 9000 lerde olanda var ve daha yeni yazdı. Yasmin.
Foruma artık yazmıyorlar, ziyaretçi sayfasından konuşuyoruz ki bu da aktifliktir.
dediğin gibi olsun.