Maxicepi bırakıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Puhaha kediye bak :ehe

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
ee beyler bayanlar.Benden bu kadar goygoy yeter.Bütün bir hafta çok çalıştım.Şimdi evime gidiyorum ve tüm hafta sonu evden çıkmıyorum.Bütün teknolojik aletlerden uzak durmayı planlıyorum.Kendinize iyi davranın.Pazartesi 9 da burdayım :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve haltie

cukuleaks

Üye

Anlamış bak şeytan seni gidi seni..

bunlar böyle işte abicim tek kaldım:ehe ama sorun yok :pro:

vay vay vay ASLANIM kükrer :D Galatasarylısın demi abi :D

- - - Eklendi - - -

şans eseri buldum resmi :D

- - - Eklendi - - -

ee beyler bayanlar.Benden bu kadar goygoy yeter.Bütün bir hafta çok çalıştım.Şimdi evime gidiyorum ve tüm hafta sonu evden çıkmıyorum.Bütün teknolojik aletlerden uzak durmayı planlıyorum.Kendinize iyi davranın.Pazartesi 9 da burdayım :D
Teknolojik aletlerden uzak durcam dediğin pcyi bırakmak okadar :D Yoksa televizyonla telefon gene kullanacan :ehe

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve doctorrr
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

vay vay vay ASLANIM kükrer :D Galatasarylısın demi abi :D

- - - Eklendi - - -

şans eseri buldum resmi :D

- - - Eklendi - - -

Teknolojik aletlerden uzak durcam dediğin pcyi bırakmak okadar :D Yoksa televizyonla telefon gene kullanacan :ehe

Yanlııış hepsini bırakıyorum..Yeter bu kadar radyasyon :) Şaka yaa ev tuttum yeni.Elektriği yok.Mecburen yani :D:D:D

cukuleaks

Üye

Yanlııış hepsini bırakıyorum..Yeter bu kadar radyasyon :) Şaka yaa ev tuttum yeni.Elektriği yok.Mecburen yani :D:D:D
bakiyim bi dk.... şuanda 21.yüzyıldayız. Ve bu çağda evi olmayan elektirk :hmmm büyük bir fatal :hmmm

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

bakiyim bi dk.... şuanda 21.yüzyıldayız. Ve bu çağda evi olmayan elektirk :hmmm büyük bir fatal :hmmm
Güzelim elektrik tesisatı çekili değil demedimki.Parayı ödeyemediğim için üzerime alamadım ceryanı :D:D:D konuşturuyosun ablayı burda

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
Güzelim elektrik tesisatı çekili değil demedimki.Parayı ödeyemediğim için üzerime alamadım ceryanı :D:D:D konuşturuyosun ablayı burda
Fakırsın yani ? :züü:

- - - Eklendi - - -

Ve bu çağda evi olmayan elektirk

Lanet olsun evi olmayan elektrik yazmışım lanet olsun :ah :ah :kop:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

Fakırsın yani ? :züü:

- - - Eklendi - - -

Ve bu çağda evi olmayan elektirk

Lanet olsun evi olmayan elektrik yazmışım lanet olsun :ah :ah :kop:

Fakirim ben.Çok hemde.Açlıktan nefesim kokuyo...Ayy neyse.Kaçtım ben..

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Kız ev tuttum diyor oda fakir diyor :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Çok makara oldu maxicepi bırakanlar bu muhabbeti kaçırdı:( :ehe

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

cukuleaks

Üye

puahahahahaha :D:D:D:D fatal matal derken sen asıl fatal fail i yapmışsın İsmail :D:D
he ya :D Hepsi sarbinin yüzünden :D bütün cümleleri tersinden söylüyor bende arkadaşlarla öyle konuştuğum için alışmışım böyle fatallık olaylarda oluyor :kop2:

- - - Eklendi - - -

bu arada 00.40 tam burda varya sümükler fışkırdı yemin ediyorum :D

[video=youtube;9L8ynFCZ8vU]http://www.youtube.com/watch?v=9L8ynFCZ8vU&feature=related[/video]

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Takipçi Satın Al

Üst Alt