MaxiCepe ÖzeL TürkçeLeştirme İstekleri Alınır.

Konu Sahibi
FazLa Sıkıntıya GeLemem söyLeyeyim rscsi büyük işte oLmuyor öyLe hızLı

mmfx

Üye
kardeş link veriyorum sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden çok teşekür.... link

mmfx

Üye
kardeş istek çevirileri bu bölümdenmi yayınlıyorsunuz kolay gelsin

dddsd

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaş benim cep telefonu nokia n 73 günleştiridm dili inglizce oldu içindeki türkçe dil silinmiş varsa sizde türkçe yapama program yardimci olabilirmisiniz ve ya usb den nasil yapiacağini varsa link yazabilirminiz çok sevinirim hepinizden çok teskur ederim v

Konu Sahibi

Nokia Telefonlara Versiyon Atma Ve Türkçe Dil Yükleme

ya kardeş şu anti vürüs çok güzel ve işime yarıyo ama ingilizce bi türkçe yama yapsan sana zahmet
hayırlı ramazanlar
http://www.maxicep.com/s60-antiviru...-s60-pro-v-2-4-00-20-update-s60v2-222323.html

PM Atmana Gerek Yok. Büyük Bir Proje.. Telefona Yükledim Programı ama resmen Telefonu Esir Aldı
Programı YÜkledim Telefon Kafayı Yedi (: Mesaj Göndermiyor. Arama Yapmıyor. Kaybediyordum Az Daha TeLefonu

KuLLanmamda Çevirmemde

arkadaşım 6600 için Quick office premier 2.36 programını türkçeye çevirebilirmisiniz

Konu Sahibi
kardeş link veriyorum sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden çok teşekür.... link
arkadaşım 6600 için Quick office premier 2.36 programını türkçeye çevirebilirmisiniz

BT File Managerin Dili Çok Karısık almanca rusca arapca hepsini karıstırmıslar..
kusura bakmayın bunu türkçeye çevirmek 1 ayımı alır zaten ing kullanmakta zor degil..

wakfiyeli o programın türkçesi olacaktı..

deniz-17

Üye

yaw olurmu ben kullanıyorum hiç bi sorun yokk süper çalışıyor
ama tr çevirmiyosan sen bilirsin canın sağolsun iiyyi forumlar
not:bari özel istek alınır diye yazmasaydın

Dj_CasH

Üye
bırader bana acılen resmı tam ekran sekılde ekran resmı yapabilecek bı program lazım

bu programın acaba türkçesini yapabilirmisiniz ççok makbule geçer... a

arkdasım benim n95 var. pc suitte guncelledim dili ingilizce oldu. langueg
'dan girip dilini turkce yapayım dedim ama turkce dil listesinde yoktu. n95 turkce nsl yapabilirim. iyi çalışmalar...

seribox

Üye
kd player 176x220 türkçeleştirimisin kardaş

macman

Üye
teşekkürlerr

--------------- Ekleme ---------------

thx