-LiveYourLife-
Üye
-
Konu Sahibi
-
size zahmet ttpod 3.40 müzikçaları türkçeleştirirmisiniz ?
maxicep'teki tüm çalışanlara teşekür ederim
beğenmezse yazar. 3.40ıda haLLederiz.Arkadaş v3.40ı istemiş yalnızsenin verdiğin 3.20 sıralaması 3.3 bile değil....
peki.. ! yaLnız aceleci oLmamı bekLemeyin Biraz Büyük bir Rsc si varbende ttpod 3.2.1 var . ttpod 3.40 da türkçeleştirirseniz iyi olur . emek veren bütün arkadaşlara teşekürlerrr.
Dostum Çeviriyi Ben Yapmadım Arastırdım ve çeviren oLmus.bende ttpod 3.2.1 var . ttpod 3.40 da türkçeleştirirseniz iyi olur . emek veren bütün arkadaşlara teşekürlerrr.
çok garip ama ayarlamaya caLısırımhacı bana yemek yapma ile ilgili bir türkçe prog ayarlasana sana zahmet
Arkadas bana ped, activefile earth explorer, smsguard programlarini turkcelesdirsene
oLdukca Büyük Bir Rsc si Var bu araLar pek uğrasamayabiLirim ama en kısa zamanda inşaLlah çeviririz..ya ersin bana şu s60v2 için wlm 5.5 tr yamasını yapsan sana zahmet
http://www.maxicep.com/s60-messenge...ssenger-v5-5-s60-2-agustos-2009-a-238338.html
arkadaşlar fring programını türkçeye çevirir seniz kullanan sayısı da oldukça artacaktır bu programı 1 sene oldu kullanıyorum 3g çıktıgından beri msn ve skype kişileri ile wıreles ve 3g ile internet üzerinden konuşuyorum fakat türkçe olsa daha süper olur ve kullanıcı sayısıda artar
hepinize teşekkürler
Not: Lütfen s60v2 için istekte buLunun..Arkadas bolt browser son surumunu turkce yapabilirmisin n73 te ingilizce olarak kullanıyorum da turkce olsun istiyorum birde bu tur programları nasıl turkceye ceviriyorsunuz.
oLdukca Büyük Bir Rsc si Var bu araLar pek uğrasamayabiLirim ama en kısa zamanda inşaLlah çeviririz..
Çeviriye BasLadımya tr olursa süper olur büyük bi merakla bekliyorum
Programın Linkini Verseydiniz Daha iyi oLurdu ..kardeş emeğin için teşekür ederim yanlız benim bir isteğim var BT File Manager jar version 1.3.2 bunu türkçeleştirirsen minetar kalırım türkçesi var ama eski version başarılar
hadi 3G hızı türkiyeye geldi sende o hızla yap arkadaşımÇeviriye BasLadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?