Maxicepe Nasıl Geldiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

undead1

Üye
valla ne diim nasıl oldu bilmiyorum öle arama yapıyodum şansa siteye bi göz attım aslında sadece program arıyodum şimdiye kadar hiçbir foruma katılmamıştım ama ilk adam akıllı üye oldugum site bu ya ve birgün girmesem huzursuz oluyorum hemen hemen hergün giriyorum vede devam edecegim meger konuşmak ve birşeyleri paylaşmak nekadar güsel miş keşke çok daha önce sizleri bulsaydım birlikte daha uzun yıllara ve başarılara

-dj_ tolg@-

-dj_ tolg@-

Üye
bir program arıyordum burda varmış üyelik istedi üye olmadan önce siteye göz attım çok hoşuma gitti ve üye oldum

prince of hell

prince of hell

Üye
babam göstermişti cep telefonu hastası olan bir insan olarak hayatımda ilk defa bi forum sitesi görmüş oldum ve aynen bağımlılık yaptı :D

serdar011980

serdar011980

Üye
PC Oyunları ararken tesadüfen buldum

Ama diğer sitelerdeki gibi istediğimi alıp çıkayım dedim ama çıkamadım:ehe:yuru

Marasov46

Marasov46

Üye
güzel ilk telefon aldım ve maxicep li olduk

_pedestrian_

_pedestrian_

Üye
Yürüyerek Tabiki

iremm

iremm

Üye
eskaza:ehe

hasanakcasu

Üye
:oke:google diye bi arkadaşım vardı o tavsiye ettii:oke:

safakk

safakk

Üye
valla bende bir derginin sitesinde tanıştığım bir arkadaş önerdi o gün bugündür de burdayım:)

erdi92

erdi92

Üye
program ararken diğer güzel programları gördüm sonra bağımlılık yaptı:)

yüsr@_1907

yüsr@_1907

Üye
ablam (MANYAK!) sayesinde

dreamnurse

dreamnurse

Üye
canım kuzim sayesindee:ehe

FerreT

FerreT

Üye
Yıl 2005 Ocak aylarıydı N-gage Telefonum vardı..Dosya indirmek için Siteye girdim..(tavsiye sayesinde)İşlerimden dolayı siteden ayrıldım yeni üyelikle Tekrardan Burdanım umarım bi sakatlık çıkmazda ayrıllmam..

mostwanteds

mostwanteds

Üye
tabiki telefonum sayesinde

ışınlada olabilir:O)

erdi92

erdi92

Üye
6600 telefonuma format atmıştım tüm programlar silinince program yüklemek için arama motoru kullandım sayfayı açtım bi çok program indirip yükledim ve bidaha da çıkamadım :)

..:|By_NeFReTª58|:..

..:|By_NeFReTª58|:..

Üye
bi dost tavsiye etti....

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
bnde yeni tel aldıımda gelmiştim bağlandımm :D

arslansem

arslansem

Üye
İnternet üzerinden :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
telefonum için oyunlar ararken keşfettim ve niye buraya oyun vs. seyler yükleyen ben olmim dedim ve maxicep e geldim :D

aquSTine^

aquSTine^

Üye
telefonu yeni almıştım dosya yüklemek için girdim uzun bir süre aktif değildim ama şimdi olduğu kadar aktifim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt