Odysseus
Üye
-
Konu Sahibi
-
nerde saçmalık orda adem deeeermişimÇok güzel fikir adem abi deneyelim 3-5 kişiye, sonuç çıkarsa sürekli yaparız. bu fikirlerine maxinin ihtiyacı var, helal be kim tutar seni
--------------- Ekleme ---------------
bu arada dipnot düşeyim arkadaşlar, adem abi banlı iken en çok özlediğim abilerimdendir
Bu işten bizim karımız ne olacak? :-P
Şaka bir yana bu da bi nevi zincir mesaja dönüşür. Zaten isteyen sohbet arasında arkadaşına, tanıdığına siteyi tavsiye ediyordur. Fikre karşı değilim ama bu işin zincirleme mail şeklinde yapılmasına karşıyım.
Salih Baba™;1420220' Alıntı:Ayrıyetten o mesajın sonunada şey yazalım eğer bu Maili listendeki herkese göndermezsen Listendeki arkadaş sayısı kadar yıl lanetleneceksin gibisinden birşey...
Bana her hafta böyle mail geliyor bu maili 10 kişiye gönder duan kabul olsun felan...
adem abi alınganlık yapmaz zaten kendisi benim dostumdur, kırılıcak bişey demedim zaten, o biliyor içimi demi adem abi ?Henry, hitap şekline dikkat et bence
agla Silin konumu istemiyorum banane banane kimse beğenmedi.
haklısın adem abi, duydun salih sorun yok geçen defa gibi 30 puan ceza vermeYok yok kırılmam. Küçük şeyler arkadaşlıkları bitirmez
Ya bu mesajların sıralaması niye böyle bir garip oluyor son zamanlarda? Alıntılanan mesaj, mesajın kendisinden daha yukarıda.
Diğer üyelerimizi bilmem ama ben çoğu arkadaşıma yolladım maili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?