Maxicep..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maxicep..
Bu foruma ilk üye oluşum samsung preston telefonuma uygulama yüklemekti. teknoloji ile aram fazla iyi değildi ama daha sonra bu forum sayesinde teknolojiye merak sardım. her telefonu takip etmeye çoğu teknoloji dergilerini de okumaya başladım. daha sonra teknolojiden uzaklaşıp konu-dışı bölümünde takıldım. yani teknolojiyi bırakıp eğlenmeye başlamıştım. bütün günüm maxicepte geçiyordu daha sonra programlama ve site kodlama işine başladım (ara vermiştim) maxicep için program yazdım ama bunu forumda yayınlamadım sadece kendim kullandım şuanda programı geliştirmeye devam ediyorum belki yayınlarım neyse konumuza dönelim

ara sıra diğer forumlara bakıyorum da arkadaşlık,sohbet felan yok herkes birbirine laf sokma alay etme derdinde ama maxicepte ise arkadaşlık,dostluk var. maxicepi maxicep yapanda bu zaten.

eğer bu güne kadar size karşı veya foruma karşı bi yanlışım olduysa da kusura bakmayın..

Tepkiler: Silinen Üye 94869
ne yanlısı usta ama şu yazdığın programı merak etmedim değil yani

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Konu yanlış yerde

Yani konunun değeri en az Konu Dışı'dır

MaxiCep'e gelen herkes arkadaşlık ortamı çok iyi olduğu için geliyor. Bende bunun için buradayım

ben rastgele buldum maxicebi. Oyun ararken iyikide bulmuşum. Sizleri tanıdığım için çok mutluyum

yakında görürsün

Şimdiden bile düşünmeye başlamışsındır birşeyler

Şaka bir yana öyle siteler çok var,kenarda kalmış türlerden.
Adam aklından ne geçerse saydırıyor,yetmiyor o kişi mod.'u falan tanıyorsa bide ondan azarı yiyorsun.
Banladığı yetmeyip banlamaya 2 dakika kala içini döküyor

ben aslında buraya CNR MOBİLE için gelirdim oyunları çok güzel oluyordu sonradan bağımlılık yaptı

fLuke!

Üye
Burası samimi bir forum.Ve paylaşımcı.Herkes de birbirini seviyor.Her şehirden, her yaştan, her kesimden birileri var burda.Ayrıca sürekli güncel, aktif.Mod. Lar işlerini iyi yapıyorlar bunun yanında her zaman forumdalar.Foruma girip üyelerin arasına karışıyorlar bu da güzel bişey.(Halkla ilişkiler)Hem özel bir hort ekibi var bu forumun.Bu kadar.

KayraBey

Üye
Burası bir farklı forum....

MasteLaa

Üye
Ben de teknolojiyi küçüklüğümden beri severim.. Telefon için uygulama bakmaya girdiğimde üye oldum ve tam bana göre site demiştim Şu anda kimse beni tanımıyor ama seviyorum bu forumu .. Gerçekten diğer forumlara benzemiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...