sanada yer veriym mi ;) :ehe:ehe
Kobra_FighterTR Üye Keş Remzi' Alıntı: Çok boş bi knu gibi geldi ve bundna öncekilerde Genişletmek için tıkla ... Aynen 2 kere aldığı fake üyelikten sonra , göz boyamak için açtı diye düşünüyorum Zaten düşündüğüm gibide...
Keş Remzi' Alıntı: Çok boş bi knu gibi geldi ve bundna öncekilerde Genişletmek için tıkla ... Aynen 2 kere aldığı fake üyelikten sonra , göz boyamak için açtı diye düşünüyorum Zaten düşündüğüm gibide...
Kobra_FighterTR Üye Necmati' Alıntı: Çünkü adam kinggggg Genişletmek için tıkla ... Spam mesaj kasmakta ve fake hesap almakta değil mi
Necmati' Alıntı: Çünkü adam kinggggg Genişletmek için tıkla ... Spam mesaj kasmakta ve fake hesap almakta değil mi
Keş Remzi Üye Necmati' Alıntı: Çünkü adam kinggggg Genişletmek için tıkla ... anlamadım ----------Eklendi @ 16:40:58 ---------- Yazıldı @ 16:35:40 ---------- fake sahte demekti galiba ben sahte üyelikmi aldım
Necmati' Alıntı: Çünkü adam kinggggg Genişletmek için tıkla ... anlamadım ----------Eklendi @ 16:40:58 ---------- Yazıldı @ 16:35:40 ---------- fake sahte demekti galiba ben sahte üyelikmi aldım
Necmati Üye Keş Remzi' Alıntı: anlamadım ----------Eklendi @ 16:40:58 ---------- Yazıldı @ 16:35:40 ---------- fake sahte demekti galiba ben sahte üyelikmi aldım Genişletmek için tıkla ... sende kingsin ...
Keş Remzi' Alıntı: anlamadım ----------Eklendi @ 16:40:58 ---------- Yazıldı @ 16:35:40 ---------- fake sahte demekti galiba ben sahte üyelikmi aldım Genişletmek için tıkla ... sende kingsin ...