4 resim oyunu nasıl bir şey?
Doğru cevap.genç olan bayandır
O alfabe zaten espiri manada tabi birazda mantiga kaciyoKardeş yanlış anlamayın da soru 1 yanlış. Zeka sorusu değil bir kere. Saçma soru derseniz daha doğru olur. Niye saçma şeylere yazıyorsun madem derseniz, yapım bu duramıyorum illa bir şey diyeceğim. =P
Alfabenin ilk 3 harfi dersen>> cevap şu olmalıdır, "hangi alfabe gardaş?", Türkiye Cumhuriyetinin Alfabesinin hatta daha doğrusu abecesinin ilk 3 harfini sorarsan cevap>> a, b, c olur.
Cevabının, A, L, F olması için Alfabe kelimesinin diye sormuş olman gerekir ki a, l, f yazan da yoktur. alf yazmışlar. alf 3 harften ziyade bir hecedir artık. Ayrı ayrı değildir.
Hiçbir yarışmacı bu duruma itiraz etmedi. Sadece sen itiraz ettin. Madem benim sorduğum sorulara saçma diyorsunuz çok biliyorsanız kendiniz bir yarışma yapın. Siz yarışma yapmıyorsunuz çünkü soracak soru bilmiyorsunuz. Gelip burda beni kötülemek yerine çok zekiseniz bir yarışma yapabilirsiniz. Ama yapamıyorsunuz.Kardeş yanlış anlamayın da soru 1 yanlış. Zeka sorusu değil bir kere. Saçma soru derseniz daha doğru olur. Niye saçma şeylere yazıyorsun madem derseniz, yapım bu duramıyorum illa bir şey diyeceğim. =P
Alfabenin ilk 3 harfi dersen>> cevap şu olmalıdır, "hangi alfabe gardaş?", Türkiye Cumhuriyetinin Alfabesinin hatta daha doğrusu abecesinin ilk 3 harfini sorarsan cevap>> a, b, c olur.
Cevabının, A, L, F olması için Alfabe kelimesinin diye sormuş olman gerekir ki a, l, f yazan da yoktur. alf yazmışlar. alf 3 harften ziyade bir hecedir artık. Ayrı ayrı değildir.