Enpatsu Shakugan
Üye
He ne soruydu ya galiba sen bilmiştinotobüs meselesi![]()

He ne soruydu ya galiba sen bilmiştinotobüs meselesi![]()

soruya itiraz ediyorum, soruda Yolcuların 3 çantası ifadesi kullanılıyor yolcuların 3 er çantası şeklinde olması gerekirdi cevabın sizin verdiğiniz şekilde olabilmesi için. Ayrıca kedilerin, çantaların içerisinde olduğu belirtilmemiş

Ama biraz mantık yürütülse soruyu doğru olarak anlayabilirsin.soruya itiraz ediyorum, soruda Yolcuların 3 çantası ifadesi kullanılıyor yolcuların 3 er çantası şeklinde olması gerekirdi cevabın sizin verdiğiniz şekilde olabilmesi için. Ayrıca kedilerin, çantaların içerisinde olduğu belirtilmemiş
arkadaşı haklı buluyorum ve Yolcuların 3 çantası, 5 kedisi vardır cümlesinde ki 5 kedisi her yolcuda 5 kedi varmış gibi oluyor cevabın çözdügün gibi olması için Yolcuların 3 çantası, her çantada 5 kedi olması gereksoruya itiraz ediyorum, soruda Yolcuların 3 çantası ifadesi kullanılıyor yolcuların 3 er çantası şeklinde olması gerekirdi cevabın sizin verdiğiniz şekilde olabilmesi için. Ayrıca kedilerin, çantaların içerisinde olduğu belirtilmemiş
ben bilmemiştim ama ona da itiraz etmiştimHe ne soruydu ya galiba sen bilmiştin![]()

Ama bazı şeyleri gizli tutmak gerekir. Yoksa herkes bilir.arkadaşı haklı buluyorum ve Yolcuların 3 çantası, 5 kedisi vardır cümlesinde ki 5 kedisi her yolcuda 5 kedi varmış gibi oluyor cevabın çözdügün gibi olması için Yolcuların 3 çantası, her çantada 5 kedi olması gerek
sorulan soruda anlatım bozukluğu var ve ben bu anlatıma mantık yürütmeye çalışırken (anlatım bozukluğundan dolayı ) yanlış cevap buldumAma biraz mantık yürütülse soruyu doğru olarak anlayabilirsin.
he işte demek istediğim busorulan soruda anlatım bozukluğu var ve ben bu anlatıma mantık yürütmeye çalışırken (anlatım bozukluğundan dolayı ) yanlış cevap buldum

soruları biraz daha dikkatli yazarsanız yarışmacılar için daha iyi olur teşekkür ederimPeki o zaman bugün saat 22:30'da bu soruya benzer yeni bir soru soracağım. Fakat Kayahan'ın puanını iptal etmeyeceğim.
He la bende puanım gidecek diye 3.5 attım ordaHelal mürteza çok mantıklı bnde böyle yapmıştım![]()

Elimden geldiğince dikkatli yazıyorum. Fakat insanız mutlaka gözümüzden kaçan oluyor. Ama bundan sonra extra soru sormam ona göre.soruları biraz daha dikkatlioluyoranız yarışmacılar için daha iyi olur teşekkür ederim
Evet eski hesabı banlanınca kurmuş.Batuhan sensin dimi ya bende diyom bu kim![]()

He ya öteki ban yedi uzun hikaye yaBatuhan sensin dimi ya bende diyom bu kim![]()

Çok güzel post kasılıyo burda albay olursun2 soru sordum. 2 soruyla 5 sayfa mesaj yazdık.![]()
tekrar 3000 mesajım olunca içim rahat edecek