Maxicep Zeka Yarışması // Yarışma Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

beytullah6767

beytullah6767

Üye
soruya itiraz ediyorum, soruda Yolcuların 3 çantası ifadesi kullanılıyor yolcuların 3 er çantası şeklinde olması gerekirdi cevabın sizin verdiğiniz şekilde olabilmesi için. Ayrıca kedilerin, çantaların içerisinde olduğu belirtilmemiş
:islik

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
soruya itiraz ediyorum, soruda Yolcuların 3 çantası ifadesi kullanılıyor yolcuların 3 er çantası şeklinde olması gerekirdi cevabın sizin verdiğiniz şekilde olabilmesi için. Ayrıca kedilerin, çantaların içerisinde olduğu belirtilmemiş
Ama biraz mantık yürütülse soruyu doğru olarak anlayabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
arkadaşı haklı buluyorum ve Yolcuların 3 çantası, 5 kedisi vardır cümlesinde ki 5 kedisi her yolcuda 5 kedi varmış gibi oluyor cevabın çözdügün gibi olması için Yolcuların 3 çantası, her çantada 5 kedi olması gerek
He ne soruydu ya galiba sen bilmiştin :D
ben bilmemiştim ama ona da itiraz etmiştim :ehe

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
ee nolcak simdi iptal mi

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşı haklı buluyorum ve Yolcuların 3 çantası, 5 kedisi vardır cümlesinde ki 5 kedisi her yolcuda 5 kedi varmış gibi oluyor cevabın çözdügün gibi olması için Yolcuların 3 çantası, her çantada 5 kedi olması gerek
Ama bazı şeyleri gizli tutmak gerekir. Yoksa herkes bilir.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ama biraz mantık yürütülse soruyu doğru olarak anlayabilirsin.
sorulan soruda anlatım bozukluğu var ve ben bu anlatıma mantık yürütmeye çalışırken (anlatım bozukluğundan dolayı ) yanlış cevap buldum

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
bu arada puanda gözüm yok yanlış anlaşılmasın :ehe
sorulan soruda anlatım bozukluğu var ve ben bu anlatıma mantık yürütmeye çalışırken (anlatım bozukluğundan dolayı ) yanlış cevap buldum
he işte demek istediğim bu :D

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Peki o zaman bugün saat 22:30'da bu soruya benzer yeni bir soru soracağım. Fakat Kayahan'ın puanını iptal etmeyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: _YldZEneS_ ve Rock Ve Roll
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
bana da böyle yapılmıştı :ehe

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Peki o zaman bugün saat 22:30'da bu soruya benzer yeni bir soru soracağım. Fakat Kayahan'ın puanını iptal etmeyeceğim.
soruları biraz daha dikkatli yazarsanız yarışmacılar için daha iyi olur teşekkür ederim

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Sorun çözülmüştür. :D

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Helal mürteza çok mantıklı bnde böyle yapmıştım :ehe

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
soruları biraz daha dikkatlioluyoranız yarışmacılar için daha iyi olur teşekkür ederim
Elimden geldiğince dikkatli yazıyorum. Fakat insanız mutlaka gözümüzden kaçan oluyor. Ama bundan sonra extra soru sormam ona göre.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Batuhan sensin dimi ya bende diyom bu kim :D

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi