fuko08
Üye
Soru yedi buçukdahazırım
Söylemedin.benı nıye almadınız
Katılma isteğini belirtseydin katılırdın. Geç kaldınbenı nıye almadınız
Tamamyenı gordum bıdakı yarısmaya alın benı etıketleyın gorurum ben
Önceki gibi bilgi yarışması yaparsan 10 numara olurArkadaşlar bu yarışmadan sonra güzel bir yarışma daha yapacağım.
Bilgi yarışmasını 3 hafta sonra yapacağım. Bundan sonraki yarışma oylamalı bir yarışma olacak. Oylamalı olan yarışma bitince bilgi yarışması yapacağımÖnceki gibi bilgi yarışması yaparsan 10 numara olur
YakışırBilgi yarışmasını 3 hafta sonra yapacağım. Bundan sonraki yarışma oylamalı bir yarışma olacak. Oylamalı olan yarışma bitince bilgi yarışması yapacağım
Aynen.Yakışır
Süper olur sor sor sor bilgi sorularını çok seviyorumArkadaşlar eğer kabul ederseniz arada sırada bir kaç bilgi sorusu sorayım.
Aynen.
Diğer arkadaşlarda kabul ederse bugün bir tane sorarım.Süper olur sor sor sor bilgi sorularını çok seviyorum
İnşallah.eski hesabım olsaydı bende düzenleyecektim. Simdi tüm itibarım kayboldu seneye artık.
Oylamalı yarışma derken. Mesela avatar yarışması gibi miBilgi yarışmasını 3 hafta sonra yapacağım. Bundan sonraki yarışma oylamalı bir yarışma olacak. Oylamalı olan yarışma bitince bilgi yarışması yapacağım
EvetOylamalı yarışma derken. Mesela avatar yarışması gibi mi
Maxicepin acunu
Maxicepin acunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?