Öneri Maxicep Yorum

Sponsorlu Bağlantılar

@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Yorum
Evet maxicep portal bölümünde yorum yazmak için bilgileri doldurcagımıza maxicep üyeligimiz üzerinden yazsak...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
haber bölümü değil portal bölümü orası

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
:hmmm

NEXUS

NEXUS

Üye
aynen bencede daha iyi olur :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Daha önce dillendirilmişti bu konu,
Halledilecek denildi ama daha halledilmemiş demekki.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Ana sayfa şuan beta aşamasında olduğu için henüz yorumlara açık değil, yakındır betanın bitmesi.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy, .NeXuS. ve Otroligt
@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konuyla alakalı degil ama kafam karıstı
admin olmanın bi ayrı ozelligi ne yazsanız 3 4 begeni geliyor biz emek edip bi konu acsak 2 begeni gelmiyor Buyuk arsiv 12 muzik uygulamasi - MaxiCep Icon Pack---GUNCEL*2014* - MaxiCep
Baslıga alınmasını arz ederim.Yanlıs anlamayın tehtit vs gibi anlamlarla soylemiyorum
Konuyu anlayamadım maruz görün, balığa alınmasını derken neyi kast ettiniz? bu konulara tam olarak ne yapmamı talep ediyorsun :)
Admin olmanın bir ayrıcalığı yok herkes aynı safhadadır kurallar dahilinde, sadece bir görevimiz var ve onu yerine getiriyoruz, burda konuyla alakalı bir açıklama getirmişim üyenin hoşuna gitmiştir bu açıklama beğenmiştir, ben bu açıklamayı beğeni alsın diye değil sorulanlara cevap olsun diye yazdım, sende dosyaları beğeni alınsın diye değil faydalı olabilmek için paylaşmalısın, dileyen çok memnun olur beğenir, dileyen sadece indirip çıkar vs bunları aramamak gerek.
Kimse bir kişinin profiline girip beğenilerine bakmaz kişinin itibarı yaptıklarıyla fark edilir övgüleriyle Beğenisiyle değil.

• Beğen
Tepkiler: mürteza16 ve asigsasi
@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu anlayamadım maruz görün, balığa alınmasını derken neyi kast ettiniz? bu konulara tam olarak ne yapmamı talep ediyorsun :)
Admin olmanın bir ayrıcalığı yok herkes aynı safhadadır kurallar dahilinde, sadece bir görevimiz var ve onu yerine getiriyoruz, burda konuyla alakalı bir açıklama getirmişim üyenin hoşuna gitmiştir bu açıklama beğenmiştir, ben bu açıklamayı beğeni alsın diye değil sorulanlara cevap olsun diye yazdım, sende dosyaları beğeni alınsın diye değil faydalı olabilmek için paylaşmalısın, dileyen çok memnun olur beğenir, dileyen sadece indirip çıkar vs bunları aramamak gerek.
Kimse bir kişinin profiline girip beğenilerine bakmaz kişinin itibarı yaptıklarıyla fark edilir övgüleriyle Beğenisiyle değil.
yok ven burda biraz espiri olsun diye soyledim ama en son soyledigim sey ciddi bir sekilde soyledim baslıga alın su konuları:)he o konuları symbian ölmedi manasında acıyorum :)

Üst Alt