MAXİCEP yönetiminden istek...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sweety_boy_43

Üye
    Konu Sahibi
MAXİCEP yönetiminden istek...
merhabalar maxicep personeli ;
sizlerden kendi adıma kücük ama forumumuz adına büyük birşey istiyorum.
bildiğiniz gibi sikayetvar sitesinde şikayet yazılınca türkçeye uyumsuz kelimeler,yanlış harf kullanımı yada harf eksikliği oldugu zaman otomatik olarak sayfa yenileniyor ve yanlış olusan kelımelerin altı çiziliyor düzeltmemiz söyleniyor.düzeltiyoruz sonra şikayet iletiliyor.
bizde burda konu acarken yada mesaj yazarken düzgün bir şekilde yazılmasını ısterım.
türkçemizi doğru kullanmak için neden böyle bir uygulama yapmayalım?
hem türkçemizi daha iyi kullanmış oluruz hemde yazdıklarımız daha anlaşılır olur..
yanlış anlaşılmasın kimseye yanlıs yazıyosunuz demiyorum ancak kısaltma,harf eksikliği olunca anlamak bazı üyelerimiz için zor olabilir bunun önüne gecelim diyorum.

not:Bu sadece bir ricadır uygulayıp uygulamamak yönetime kalmış.
iyi forumlar dilerim

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Çok güzel bir istek , ileride belki olabilir..Fakat zaten Türkçe'yi düzgün kullanmayan üyeler forumu terkediyorlar..Yani pek uzun süreli olmuyorlar veya sadece dosya indirmek için giriyorlar Forumun kalıcı üyeleri zaten Türkçe'mizi oldukça iyi kullanıyor..Bu yüzden bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum...

sweety_boy_43

Üye
    Konu Sahibi
türkcemızı ıyı kullanıyorlar ona bısey demıyorum ancak harf eksıklıgının önüne gecelım diyorum.
yazı gönderilince ise hata oluşan kelimelerin otomatik olarak gösterilmesini ve kullanıcı tarafından doğru şekllde tamamlanmasını istiyorum...

Ozan

Ozan

Admin
Böyle birşey düşünmüştük ancak bir forum sitesi için hem önerilmeyen hem de teknik olarak yapılası zor olacak bir istek olarak kalmıstı yönetimde.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Cidden çok güzel düşünce tebrik ederim...

Odysseus

Odysseus

Üye
Bence de mantıklı bir istek. Slm arkdşlr bnd yni üye oldm şmd saçma msjlrma bşlyrm (espri tabi) tarzı mesajların önüne geçilir.

Lion's Claw

Güzel bir istek yapılırsa iyi olur.

qwedcsxaz

qwedcsxaz

Üye
öncelikle cok güzel bi istek ve
İşimiz Maxicep, Gücümüz 700.000+ Üye ...
inşallah olur​

Salihyet

Salihyet

Üye
Bunu daha önce praetörün talebiyle görüşmüştük sayın arkadaşlar, herşeyin en güzel şekilde olmasını biz de isteriz fakat şu günlerde bu mümkün değil.. ( Yeterince hızlı olabilmek adına )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt