Maxicep yönetimi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Maxicep yönetimi :)
Evet dostlarım . Gözlemlerime göre forumda bazı yöneticiler cana yakın mesajlar atıyor . Bazıları da hiç konuşmuyor. Sanki sitede yok gibi. Yani en son işte anca bir yere mesaj atmış o kadar. Yani niye böyle bazıları çook sessiz sanki yeni üye gibi Bazılarıda bir tek paylaşım yapıyor . Başka hiç bi yere mesaj atmıyorlar . Niye öyle ki acaba Çogu bizi uzaktan izliyor çevrımdışı olarak forumda eski yöneticilerde öyle Sizce de öyle degil mi ? Şahsen ben onları her yerde görmek isterdim . Arada bi en azından . Forumun sosyal alanlarında filan hiç yok bazıları . Günlük hayat şartları yüzünden mi bu böyle acaba Sizinde görüşlerinizi alayım

Tepkiler: pelın_

Revengeful

Emekli Yönetici
Keşke bende öyle olsam

Konu Sahibi
emektar rütbesini alırsan .ilerde sende öyle olcan galiba

Konu Sahibi
yok yani belki dedim emektar rütbesi olanlar hiç konuşmuyor . S605 de nadir diye abimiz vardı . Oda konulmuyor . Daha bir çok isim var tabi . Özel üyeler var forumda. Onlarda öyle

Revengeful

Emekli Yönetici
Yoo konuşuyorlar daha bugün mesajlaştım ziyatetçi mesajlarıma bak istiyorsan

Konu Sahibi
bazıları konuşuyo olabilir. Ama bir çogu konuşmuyor. Zaten bir çogu beni tanımıyor

valla bencede bazılarını hiç göremiyoruz cevap bile vermiyorlar nedenini bir bilsem.

Konu Sahibi

2010 üyesisin. Tanımaları zor zaten
Ben 2005lerle bile konuşuyorum

aslında 2010 üyesi saymıyorum kendimi . 2008-2009 üyesi yi desem dogru. Ben maxicep.com u buldugum zaman üye olmadım . Güvenmiyodum internete . Her önüme gelen siteye üye olmucam demiştim zaten . Ama forumu takip ediyodum . Bazı lınkler ordaydı ordan sömürüyodum üye olmanın acelesi yok diyodum . 1 sene falan bu böyle gitti. Sonraki sene baktı m ordaki herşey eklentiye dönüşüyor. Üye olayım bari dedim . O zaman 6630 um vardı tabi. Üye olamadı m siteye bütün nickler kapılmış. Ne yazsam olmuyor . 1 sene üye olmaya çalıştım. Sonradan nick degiştirmek falan isteme m diyodum . En son çare anılbaran olsun dedim . Oldu . Devamı haftaya

----------Eklendi @ 16:58:13 ---------- Yazıldı @ 16:56:45 ----------

seni nasıl tanımazlar?

ya ben aktif degildim . 2011 de aktifleştim . Bildiklerimi hiç paylalmazdı m . Sorunu olanlara ugraşmazdım . Burda onlarıds ögrendim .

Hasan

Üye
benim bildiğim bi kaç kişi var pm attım cevap gelmedi

Konu Sahibi
bende bazı yönetmdekilere mesaj attım . Cevap bile atmadılar .

Revengeful

Emekli Yönetici
Bende atıyorum banada cevap vermiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...