Praetor
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Belki bana katılan üyeler belki de katılmayanlar olacak ama msn ifadeleri çok sade ve grafik açısından berbat ... Maxicep in eski smileyleri muhteşemdi ... Bunları her gün her yerde zaten görüyoruz ... Ankete dayalı degistirilmeliydi diye düşünüyorum ...
Eski ifadelerinin yanında diye yanlış bir ifade kullanılmış. Zira eski ifadeler yok! Bu cümlenin değiştirilmesi gerekmekte. Ya da eski ifadelerde olmalı. Tam bir tutarsızlık.Merhaba arkadaşlar.
İfadelerimizde bildiğiniz gibi bazı değişiklikler yaptık.
Öncelikle eski ifadelerimizin yanında tüm messenger ifadelerini foruma ekleyeceğiz. Hedefimiz tamamını eklemek.
saoL Ata abi.
Teşekkürler iyi çalışmalar Maxicep'in Çalışkan Yönetimleri
Gayet güzel olmuş Ata eline sağlık... Şatafata hiç gerek yok... Sade ve hoş olmuş...
eline sağlık.. teşekürler...
Düzen çok güzel olmuş eline sağlık Ata'cım
Şeytani gülüş iymiş
Ellerine sağlık
Msn ifadeleri iyi fikir. Ben msnimi verip size bir kaç smiley göstersem? Çok güzeller var.
iyi olmuş
Sizlere ve sessizce teşekkür eden diğer arkadaşlara teşekkürlersaoL Ata abi.
Belki bana katılan üyeler belki de katılmayanlar olacak ama msn ifadeleri çok sade ve grafik açısından berbat ... Maxicep in eski smileyleri muhteşemdi ... Bunları her gün her yerde zaten görüyoruz ... Ankete dayalı degistirilmeliydi diye düşünüyorum ...
MaxiCep'in eski smileyleri diye bir şey yok. Hepsi duruyor zaten. Ozan'ın yenileri eklerken sistemden kalıcı olarak sildiği 3 tane ifade oldu yanılmıyorsam. Onları da internette arıyorum. Bulduğumda bir tanesi dışında ekleyeceğim.Aynen eski smileyler süperdi bence eski smileylerle devam etsek daha iyi olurdu
Belki onları da sisteme ekleriz, aralarında tavsiyeniz varsa konuda bağlantısını verdiğim istek konumuza yazabilirsiniz.Yahoo'nun smileyleri eklesenize. Onlar daha şirin. :P
Evet onu mesela tekrar yükledim.Salih Baba™;1792472' Alıntı:Ben bunu özellikle çok kullanıyorum=Sık kullanılanlara tekrar eklenmesi güzel olmuş.....Bi de : D yapılınca gelen bir smiley vardı oda güzeldi yaw.....
Konuda bağlantısını verdiğim konuya yazın, dediğim gibi eklenebilirler.Msn ifadeleri iyi fikir. Ben msnimi verip size bir kaç smiley göstersem? Çok güzeller var.
Fena fikir değil ama biraz zor gibi görünüyorİsteyen Kendi simileyini yapabilir Arkadaşlar bir Sürü Site Bunula alakalı aslında Kendi Simileyimizi Ekleyebileceğimiz Bir şey Yapsaydınız Tıpkı Msn deki Olur Çok Daha Hoş Olurdu
Beğendiklerini yaz o zaman istek konusuna SemihBeğenmedim
""",:2agla:"""Bu iki smileyden nefret ediyorum
Ciddi konuştuğum zaman bu göz kırpma smileyi ile kendimi ne kadar ciddi ifade edebilirim ????
Ağlama smileyi olarak da pek beğenmedim eskisi bin basar ...
Fikirlerinize saygı duyuyorum olabilirBende '''' bunu beğenmedim bu güzel ama
Bir galeyana geliş görüyorum sendeKomedi... Eski ifadelerinin yanında diye yanlış bir ifade kullanılmış. Zira eski ifadeler yok! Bu cümlenin değiştirilmesi gerekmekte. Ya da eski ifadelerde olmalı. Tam bir tutarsızlık.
Hah şimdi oldu. Bilgi için sağolasın AtaBir galeyana geliş görüyorum sende
Biraz sâkin ol yahu.
Komedyenim ve komediyi iyi bilirim. Ortada komedilik bir durum yokYanlışlıkla sistemden silinmişlerdi ben de bulup geri yüklüyorum.
Örneğin şu yerlerde yuvarlanan ifadeyi geri yükledim. Geriye ne kaldı? Bir ağlama ifadesi sanırım...
Onu da yükleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?