Alo_Azrail
Üye
sonuç olarak kulübümüze alayımmı seniKimine göre yalnızlık, hasta kişinin kaçışıdır; kimine göre de, hasta kişilerden kaçıştır.
- Nietszche
kulübümüzdeki herkes sanal ortamda zaten yalnız değiller zaten.. biz gerçek hayyatta yalnız olanları kulübümüze alıyoruzHayır.Klübünüze girersem yalnız olmam.Teşekkür ediyorum.
Aynen. Bende o düşünceyle katılmadım.Hayır.Klübünüze girersem yalnız olmam.Teşekkür ediyorum.
kulübümüzdeki herkes sanal ortamda zaten yalnız değiller zaten.. biz gerçek hayyatta yalnız olanları kulübümüze alıyoruzAynen. Bende o düşünceyle katılmadım.
Sen aşık olmuşsun PnPBen her ortamda yalnızım."Benim ellerim her zaman üşür. Doktor kansızlık der, ben yalnızlık derim."
Umarım beni anlamışsınızdır. Ben yalnızlığa aşığım. Yalnızlık bana.Neyse uzatmayalım. Damara bağlıycam yoksa.
Ben zaten aşıktım.Sen aşık olmuşsun PnP
hangimiz aşık olmadıki, imkansızsa Elizabeth, mümkünse git teklif etBen zaten aşıktım.
Biz böyle mutluyuz.hangimiz aşık olmadıki, imkansızsa Elizabeth, mümkünse git teklif et
Biz böyle mutluyuz.
Aynen ama biz dost sevgiliyiz. Aşka vurmadan severiz. Hayalimiz büyük.pilatonikmi takiliyoz bende oyleyim
Hmm hayaller Paris hayatlar muşAynen ama biz dost sevgiliyiz. Aşka vurmadan severiz. Hayalimiz büyük.
Yola çıktık. Gidiyoruz Paris'e.Hmm hayaller Paris hayatlar muşkolay gelsin valla benimki imkansız olduğu içn Elizabeth forever
Noldu la oflaya oflaya giriyon gene [emoji19]
Seninde farkın yok zzzleyerek giriyonNoldu la oflaya oflaya giriyon gene [emoji19]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?