YkPkY Üye evet cortu çekti.bende 1 haftadır giremiyorum.1 aydır gdr2 kullanıyorum evet cortu çekti.bende 1 haftadır giremiyorum.1 aydır gdr2 kullanıyorum
evet cortu çekti.bende 1 haftadır giremiyorum.1 aydır gdr2 kullanıyorum evet cortu çekti.bende 1 haftadır giremiyorum.1 aydır gdr2 kullanıyorum
bozkirdangelen Üye Bay H' Alıntı: Arkadaşlar yönetime bu durum ile ilgili bilgi aktarıldı, sorun incelenecek. Nereden kaynaklandığı ile ilgili bilgi ve çözüm elde edilince durumu buradan sizlere bildireceğiz. Genişletmek için tıkla ... Anlaşıldı.. iş komisyona havale edilmiş. : ) )
Bay H' Alıntı: Arkadaşlar yönetime bu durum ile ilgili bilgi aktarıldı, sorun incelenecek. Nereden kaynaklandığı ile ilgili bilgi ve çözüm elde edilince durumu buradan sizlere bildireceğiz. Genişletmek için tıkla ... Anlaşıldı.. iş komisyona havale edilmiş. : ) )
Sensation Emekli Yönetici Yeni evrensel Tapatalk uygulamasını öneririm Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ali_KRKY Üye Uygulama artık güncelleme almayacakmı kesin bir bilgi verirseniz ona göre telefonda yer kaplamasın silelim
Uygulama artık güncelleme almayacakmı kesin bir bilgi verirseniz ona göre telefonda yer kaplamasın silelim
BLasTeaR Üye System X' Alıntı: windows phone maxicep uygulaması niye çalışmıyor yaf? bende mi bir sıkıntı var? Genişletmek için tıkla ... Duyuru - Tapatalk Geçici Süre Tekrar Devre Dışı
System X' Alıntı: windows phone maxicep uygulaması niye çalışmıyor yaf? bende mi bir sıkıntı var? Genişletmek için tıkla ... Duyuru - Tapatalk Geçici Süre Tekrar Devre Dışı
OnurYurdakul Üye BLasTeaR' Alıntı: Duyuru - Tapatalk Geçici Süre Tekrar Devre Dışı Genişletmek için tıkla ... Her yerden vuruyorlar illa sistemi bıraktıracaklar...
BLasTeaR' Alıntı: Duyuru - Tapatalk Geçici Süre Tekrar Devre Dışı Genişletmek için tıkla ... Her yerden vuruyorlar illa sistemi bıraktıracaklar...
suyunsesi Üye Olmadı Rudy e şikayet edelim bizim geliştiriciyi. Kızıp Maxicep uygulaması yapsın bize. Sixtycep
papakudioflu Emekli Yönetici OnurYurdakul' Alıntı: Her yerden vuruyorlar illa sistemi bıraktıracaklar... Genişletmek için tıkla ... sistemle alakası yok. Tüm sistemlerde çalışmıyor.
OnurYurdakul' Alıntı: Her yerden vuruyorlar illa sistemi bıraktıracaklar... Genişletmek için tıkla ... sistemle alakası yok. Tüm sistemlerde çalışmıyor.