Haber Maxicep Windows Phone uygulaması mağazada! (Güncellendi: 08.09.2014)

uygulamayı güncellemedim bir fark göremedim?

Gayet başarılı tebrikler

Windows Phone ile gönderildi

kesasd

Üye

Neler yeni keşke belirtseydim güncellemede. Yeni ayarlar mevcut. Bazı ekstra özelliklerde. Mesajlaşma sayfasında img ve url tagleri için yeni bir menü ve sayfa oluşturduk. Ek olarak birkaç yeni ayar da mevcut. Menü tile rengi de değiştirilebiliyor artık. Konuları gezerken size ait baloncuk rengini de seçebiliyorsunuz. Gülücükler ve resimler de uygulama içerisinde görünüyor. Ayarlardan aktif etmeniz yeterli. Eğer resimde taşma olursa sığdırmak için dokunmanız yeterli. Ve mesajları beğenen kişileri (max. 5) görebiliyorsunuz liste halinde. Bir de birkaç hata düzeltmesi var tabii. Portal için ufak bir rss reader ekledik şimdilik.

Tepkiler: Dexter Morgan, bulutsuzgece ve 4MaGuS

Güncelleseydin görürdün beğeni sayısına dokun karşına ne çıkacak gör bakalım ayarlarıda iyi karışırtır birde mesajlardaki gülücüklere iyi bak

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

güncellemeden daha fazla beklenti içinde olmamız gayet normal ancak her işte olduğu gibi bundada zamana ihtiyaç var uygulama için tekrar teşekkürler

Harika olmuş gerçekten elinize sağlık. Ama ben uygulamanın harika ötesi olacağını düşünüyorum ilerki güncellemelerle.

Tepkiler: cesurpolis61

dakamon

Üye
Yahu şu sol tuş ile yanıt gönderme tuşunun yeri değişsin en solda gönder tuşu olsa en ortada yon tuşu rn sağda yenileme tuşu olsun

dakamon

Üye
Valla emin olun böyle hep sorun oluyor her konuda mesaj gonderecem diye hep geri tuşuna basıyorum. Sonuçta tüm uygulamalarda gönder tuşu solda artık bir kural gibi oldu. Line da bile solda değildi sola alınmıştı. Bence en solda gönder tuşu ortada ileri geri tuşları en sağda yenileme tuşu olmalı. Whatsapp ta viber de line da daha nice uygulamada Facebook Messenger da gönder tuşunu en solda kullanıp bu uygulamaya geçince de solda aryıyoruz gönder tuşunu

kesasd

Üye
Yahu şu sol tuş ile yanıt gönderme tuşunun yeri değişsin en solda gönder tuşu olsa en ortada yon tuşu rn sağda yenileme tuşu olsun

Evet MaxiCep üyeleri, yukarıdaki öneri oylamaya an itibariyle sunulmuştur. Oylarınızı bir an önce kullanınız
Siz de diğer mesajlaşma uygulamalarında olduğu gibi gönder tuşunun en alttaki bar'da en solda olması taraftarı mısınız?

Konu Sahibi
İleri-Geri butonlarının sağ ve solda olduğu düzen iyi bence. Benden olumsuz

Bence düzeni çok iyi benden de olumsuz

oylamaları burdan mi yaziyoruz

beats

Üye
Olumlu dedim ama yön tuşlarının birbirine yakınlığı da sorun olur gibi.

Bay H

Üye
Ben hayır diyorum,Hülya

evet aynen böle kalması taraftarıyım ancak ben farklı bir konuda defalarca istekte bulundum ama ilgilenilmedi

posta güvercini ile gönderildi.

Son düzenleme:

dakamon

Üye
Benim oyum olumlu

arkadaşlar uygulamada forumdaki güncelleme kısmında verilen linklerin hangi programa ait olduğu yazmıyor. Sadece link gözüküyor. Bence bunun düzeltilmesi gerek...

Konu Sahibi
arkadaşlar uygulamada forumdaki güncelleme kısmında verilen linklerin hangi programa ait olduğu yazmıyor. Sadece link gözüküyor. Bence bunun düzeltilmesi gerek...

Güncelleme linklerinde uygulama isminin görünmesi sitenin özelliğinden kaynaklanıyor.
Uygulama ile alakası yok

Tepkiler: kesasd