OPC Üye Naptınız la beni bi gruba almışsınız enes abi aykut abi sen falan varsın başkaları daha var mert ilgilen biraz
Naptınız la beni bi gruba almışsınız enes abi aykut abi sen falan varsın başkaları daha var mert ilgilen biraz
Legendary. Üye Konu Sahibi deneme için aldım onu Gün belirleyip yapıcaz güzel bişey karışmayın bende - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: O gün müsait olursam ben de katılabilirim galiba. Genişletmek için tıkla ... Güzel olur abi Numaranı özelden verir misin? Kaydedeyim senide - - - Eklendi - - - Arkadaşlar büyük ihtimalle pazartesi akşam üstü ya da salı akşam üzeri olur sınavım var çünkü kesin birşey ayarlarız
deneme için aldım onu Gün belirleyip yapıcaz güzel bişey karışmayın bende - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: O gün müsait olursam ben de katılabilirim galiba. Genişletmek için tıkla ... Güzel olur abi Numaranı özelden verir misin? Kaydedeyim senide - - - Eklendi - - - Arkadaşlar büyük ihtimalle pazartesi akşam üstü ya da salı akşam üzeri olur sınavım var çünkü kesin birşey ayarlarız
Legendary. Üye Konu Sahibi Pazartesi ya da salı akşamı yaparız 20.00 gibi netleştiricez hep beraber Abi kolay ya internet paketin olsun telefonda yeter
Pazartesi ya da salı akşamı yaparız 20.00 gibi netleştiricez hep beraber Abi kolay ya internet paketin olsun telefonda yeter
OPC Üye .TremmerT.' Alıntı: Pazartesi ya da salı akşamı yaparız 20.00 gibi netleştiricez hep beraber Abi kolay ya internet paketin olsun telefonda yeter Genişletmek için tıkla ... Wifi olsun yeter. Ne yapcaz ben onu da bilmiyorum ki
.TremmerT.' Alıntı: Pazartesi ya da salı akşamı yaparız 20.00 gibi netleştiricez hep beraber Abi kolay ya internet paketin olsun telefonda yeter Genişletmek için tıkla ... Wifi olsun yeter. Ne yapcaz ben onu da bilmiyorum ki
Legendary. Üye Konu Sahibi Ne yapıcağımı kimse bilmiyor - - - Eklendi - - - isim neydi kardeşim kaydedicem?
Legendary. Üye Konu Sahibi Pazartesi ya da salı saat 20:00 gibi kurmadan yarım saat-bir saat önce yazarım buraya