Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maxicep ve Yöneticilerinden Ne Kadar Memnunsunuz ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbiont
Üye
Konu Sahibi
Maxicep ve Yöneticilerinden Ne Kadar Memnunsunuz ?
Üye Sayımızın 1.000.000 Aşması halinde açmayı Planladığım Bir Konuydu Artık Açıyorum Yöneticiler ve Moderatör Arkadaşım Konuyu Açmamda Umarım Bir Sorun Yoktur.
Mehmet
Emekli Yönetici
Hepşinden ve Maxicepten çok memnunuz iyiki varsınız
Symbiont
Üye
Konu Sahibi
daha Konuyu Açmadım arkadaşım
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Maxicep çok güzel bir site bu tartışılmaz ... Yönetimde bana kalırsa hiçbir sorun yok çok iyi ... Ara ara foruma girişlerde sorun yaşadım ama hepsi bizim içindi ve görmezden geldim ... Uygun ve güzel bir dille bilgilendiriliyoruz ... Şikayetlerim yanıtsız kalmıyor ... Bence 10 numara bir site
Symbiont
Üye
Konu Sahibi
enes Oy kullan
researcher
Üye
hic memnun degilim ... bu kadar zamandır uyeyim beni bi kere bile uyarmadılar...uyarı puanım hala 0.
Yöneticiler çok kötü. Bize kötü davranıyorlar. Hep ceza veriyorlar. Dövüyorlar. O yüzden beğenmiyorum. Ama site güzel
Symbiont
Üye
Konu Sahibi
hehe adem abi Yorum Çok Hoş
-YARINIYOK-
Üye
güzel bi site
Catty
Emekli Yönetici
Burası bir site değil, ve yöneticileri yok , buranın yöneticisi hepimiziz yani birbirinizi seviyor musunuz? diye bir soru olmuş ve bende bu soruya evet diyorum
jackalx_06
Üye
bence süper bir ortam ve bunda yöneticilerin payı büyük tabiki pek fazla söze gerek yok aslında.herşey ve herkes süper.
Nickini tekrar titanic yap, söz sana uyarı vericem.
Pure Life
Üye
Pis adminler kaka adminler. Bak hele bak yukardaki ne diyo. İçlerinde en kötüsü kadın admin. Kadından admin mi olurmuş yaw
EroL
Emekli Yönetici
herşeyde, heryerde olduğu gibi iyisi kötüsü bir arada. kimisinin dünya umrunda değil, siteye giriyo yorum yapıyo, konu siliyo, çıkıp gidiyo. kimisi gecenin bi vakti sitede geliyo bakınıyo gidiyo. kimisi sohpet ediyo dialog kuruyo cana yakın. kimisine bakıyom mod olmuş ama ismini yeni görüyom sonra ortalarda yok. karışık yani. 3/1 inden memnunum.
Ben çok severim bu siteyi
çünkü"
zaten google sanki bu sitenin arama motoru aradıgın şeyi googleye yaz sonuna maxi koy hemen çıkıyor..
Ve en güzeli cogu dosyayı kendi icinde yüklenmıs olması tesekkürler..
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Maxicep süper bir site çünkü aradığım tüm içerikleri bulabiliyorum.