Bir yöneticinin üslubu herkesi ilgilendirir bence. Yöneticilik basta bunu gerektirir. Doğru üslup doğru diyalog getirir. Doğru diyalog doğru iş . Herşeyin başı budur bence.
Bir yöneticinin üslubu herkesi ilgilendirir bence. Yöneticilik basta bunu gerektirir. Doğru üslup doğru diyalog getirir. Doğru diyalog doğru iş . Herşeyin başı budur bence.
Olaylara girmek istemiyorum ama zamanında yaptığım yöneticilik görevinin şerefi nedeniyle mesaj yazma isteği duydum.
Yöneticilik insanlığı etkilemez ama uslübunu etkiler. Konuşma tarzın nedeniyle daha önce defalarca uyarıldın. İnsanlara tavırların, bulunduğun mevkinin saygınlığını kaybettiriyor. Samsunspor nickli üyemiz senden yaklaşık 12 yaş büyük. Ancak profiline bakılırsa sen 1 yaşındasın ve buna yakışır şekilde davranıyorsun. Bir yönetici profil yaşını 1 yapamaz. Oraya yükseldiysen mevkinin getirdiği sorumlulukları kaldırmalısın. Bunları sana nasıl bu kadar rahat söylüyorum. Çünkü görevde kaldığım süre içerisinde kimse kişiliğimden ve yöneticiliğimden rahatsız olmamıştır. Buna dayanarak ta rahatça eleştiri yaparım.
Ben bir üyeyim demişsin. Sen bir yöneticisin. Olgun ve düzgün olmalısın. İmam cemaat ilişkisine dönmemesi için...
neler olmuş burda ya güven abi.arkadaş elinde olsa uyarı puanı yerine tokat atayım diyecek nerdeyse rütbeleri ordudakilerle karışıyor burası askeriye değil herkes birbiriyle nasıl konuşacağını bilmeli.