Maxicep ve Ben & Siz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kǔr Şâd

Üye
Maxicep ve Ben & Siz
Merhaba arkadaşlar, Başlığa bakınca belki tam olarak ne demek istediğimi anlamayacaksınız.

Ben sıradan bir Üye'yim. Hiçbir yetkim yok, sorumluluğum yok. Almaya niyetimde yok. Ama beni bu siteye çeken birşey var. Çünkü buraya girince hakketten çocuk değil karşımdakinin birer beyfendi hanımefendi olduğuna inanıyorum. Diğer sitelere göre inanılmaz bir efendilik söz konusu. Bu kadar büyük bir aile olmamıza rağmen bölümlerdeki her destek konularına onlarca atılan mesajlar ve ilgili birçok yönetici var. Hepinizi seviyorum gerçekten.

Zamanım oldukça yazıyorum böyle yazılar, ama bu sefer insanları bilinçlendirmek değilde sizlere; Maxicep'e olan sevgimi anlatmak geldi nedense. İyiki varsın Maxicep..

ya Sen.. ?

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike ", spy ghost ve Tuba.Erva

mrtcn307

mrtcn307

Üye
bencedee iyiki varsın mcf :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
güzel dılekler bunlar
evet forumdan cok düzgün kişilerle muhatap olmak
aile olmak önemlı olan
maxide o sıcaklık var oyuzden cekıyor olsa gerek..

oquz_esen

oquz_esen

Üye
2009....dan ......qünümüze
Gerçekten bağlanıp kalıyo insan

Bu nasıl denk'lem çokça bilinmeyen formülü yokmu yokmu şu maxicep'i çözebilen :ehe

Kǔr Şâd

Üye
Çok bilinmeyenli denklemin karekökünü alsak onun asal sayılarını toplayıp ekok ebob yapsak yine bulamayız :D

oquz_esen

oquz_esen

Üye
Kǔr Şâd;4245640' Alıntı:
Çok bilinmeyenli denklemin karekökünü alsak onun asal sayılarını toplayıp ekok ebob yapsak yine bulamayız :D

İşi matamatik'e vurursak işin içinden hiç çıkılmaz :ehe

cardanadam

cardanadam

Üye
ben 2008 üyesiyim evet rütbem düşük sebebine gelince daha önceleri girer yazıları okur indireceğimi indirir sessiz sedasız çıkardım o zamanlar birde bu sitenin sahtesi vardı onada üyeydim ve bir gün o siteyi açtığımda buraya yönlendirdi evet maxicep o siteyi dava edip kapattırmış işte o zaman maxicep'in nekadar büyük bir yer olduğunu anladım şimdi ise buradan çıkmaz oldum burada olmak insana ayrı bir mutluluk veriyor

spy ghost

spy ghost

Üye
maxicepin sırrıdır doğru :) o kadar forum gezdim çoğunluğunda üyeliğim vardır ama işim düşerse ya burası hiç öyle değil bağımlılık resmen :) 2008 den beri takipçinizim daha aylar önce kayıt oldum keşke daha önce kayıt olsaydım diye pişmanım :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Maxicep <3

viktoreznov

viktoreznov

Üye
pc'nin başına geçtiğimde ilk başta açtığım iki site vardır: biri facebook biri maxicep. hatta bazen maxicep'i facebooktan önce açtığım olur :)

maxicep(L)

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu arada MFC nereden çıktı ?? Adam akıllı Türkçe kullanmalım. :D

Mert045

Mert045

Üye
Daha kayıt olalı 3-5 ay oldu ama burayı çok sevdim önceden facebooktan çıkmazdım taki maxicep'e üye olana kadar <3

bydexer

bydexer

Üye
Bu konuya tek yorumum var;"Kısa Profil Bilgi"m :cool

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
İyi ki varsın maxicep :oke:

AHMED...

AHMED...

Üye
bende seviyorum burayı ama mobil sayfayı biraz daha geliştirse arkadaşlarımız daha güzel olacak ben sürekli mobilden girdiğim için söylüyorum :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bende seviyorum burayı ama mobil sayfayı biraz daha geliştirse arkadaşlarımız daha güzel olacak ben sürekli mobilden girdiğim için söylüyorum :oke:

mobil site hakkında sana tam destek veriyorum.

AHMED...

AHMED...

Üye
mobil sayfada en çok istediğim şey mesela beğen işaretinin olması cevapla butonunun yanında olabilir hoşuma giden bir paylaşimi beğenmek için bilgisayar görünümüne geçiyorum o da geç oluyor cepnet te

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

'Mobil tema için çalışmalar sürüyor. 1 2 aya kadar yepyeni mobil tema karşımızda olacak' gibi şeyler biliyorum. Inşallah doğrudur :ehe

AHMED...

AHMED...

Üye
inşallah bekliyoruz

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
maxicep tek kelimeyle harika

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...