Maxicep ve Android

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alexx20

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep ve Android
Android os işletim sistemli telefonlar arka arkaya kullanıcılara sunulmuya başlamışken 1milyon üyeye ulaşmış olan maxicep gibi saygın ve bilinen bir teknoloji sitesinde Android bölümünün olmaması bence büyük bir eksiklik SAYGILARIMLA...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Daha yeni yeni Android kullanımı yerleşiyor. Şayet üye arkadaşlardan işletim sistemi Android olan telefon kullananlar olsaydı bu bölüm açılırdı. Zamanla olacaktır. Kısaca arz talep ilişkisi...

haltie

haltie

Üye
bencede altyapı hazırlanmalı ve herzmanki gibi ilkler maxiden cıkmalı.arkadaşım emin ol öyle bi bölüm en yakın zamanda açılır

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
bencede altyapı hazırlanmalı ve herzmanki gibi ilkler maxiden cıkmalı.arkadaşım emin ol öyle bi bölüm en yakın zamanda açılır
1 milyon üyede acaba kaç kişi android işletim sistemli telefon kullanıyor???

haltie

haltie

Üye
1 milyon üyede acaba kaç kişi android işletim sistemli telefon kullanıyor???

ben çok kullananmı var dedim ?.sadece altyapı hazırlanmalı cünkü kulanıcılar artıcak ve talep doğucak bu yuzden ilerleyen zamanlarda bunun altyapısıının olusturlması lazım bunuda herzmanki gibi ilklerin adersi maxicep yapmalı

Catty

Catty

Emekli Yönetici
General Mobile Android mi acaba ?

facacan

facacan

Üye
Evet DSTL1 modeli ilk çift hatlı android işletim sistemli telefondur.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Teşekkürler..:)

CK1991

CK1991

Üye
illa çok kullanılmasını beklemek saçmalık olur geleceğin işletim sistemi android herşeyi kriteri popularite değildir

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Arkadaşa katılıyorum bununla ilgili bir bölüm açılabilir....

Symbiont

Üye
Google Android Kullanması Zevkli Ama Karışık Bir Sistem Alışmak Çok Zor
HTC Touch Diamond Gibi alışmanız için Zamana ihtiyacınız Oluyor ( Ben 1 ayda alışdım) zaten App larından Birşey Beklemiyorum androidden Türkler Bence Nokia Dan Şaşmayacaktır
Bence Şimdilik Gerek Yok O Bölüme

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bence Nokia'ya karşılık çıktılar ama ,çok da başarılı bu işletim sistemleri :)

serincen

Üye
gerek var ben samsung galaksy aldım bu bölümun açılmasını bekliyorummmmmmmmm

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
bence suan boyle bı bolumun acılmasına gerek yok cok taleb eden olursa ılerleyen zamanlarda acılabılır ama bu kadar yaygınlıgı azken acılmamalı bence saygılarımla ...

Ozan

Ozan

Admin
Şu an için yok ancak birkaç android tabanlı başarılı ve kullanılası telefon çıktıgında böyle bir bölüm tabiki düşünüyoruz ..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet ya zamanla olur öyle şeyler forumda kaç kişi varki onu kullanan..

Symbiont

Üye
Mesala Ben ( Alacağım Önümüzdeki Hafta)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Şu an için yok ancak birkaç android tabanlı başarılı ve kullanılası telefon çıktıgında böyle bir bölüm tabiki düşünüyoruz ..
Katılıyorum Ozana.Arkadaşlar Android kullanan arkadaşlar mutlaka vardır.Bu kullanıclar şimdilik buldukları uygulama ve oyunları saklayıp ileriki zamanlarda maxicepte bölüm açıldıgında paylaşılabilirler. Şu an için piyasada çok iyi oturmuş bir cep telefonu pazarı yok.Bu yuzden bölüm açmakta biraz sabır istiyor.İşletim sistemi çogaldıgında muhakkak açılacaktır.
Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt