Catty
Emekli Yönetici
DiaBLoS™;1191677' Alıntı:Ben konu başlıklarının yazı renginin değiştiği takdir de daha hoş olacağını düşünüyorum.
kesinlikle katılıyorum..
misal okunmuş konular siyah iken okunmamış / yeni yorum yapılmış konu rengi kırmızı olabilir..
Aynen katılıyorumYeni yıla daha güzel, daha orjinal, daha teknolojik ve göz açısından daha temiz bir tema ile devam edelim .
Yeni temamız, maxicep.com ' a hayırlı olsun.
bence gerek var çünkü bir nevi o durum sitedeki üyenin seviyesini belirtiyor ki diğer ranklarda da vardıBu Rütbelerdeki Gold Class 1 - Gold Class A - Gold Class C v.s. Bunların Olmasına Gerek Var Mı ? Rütbeler Avatarların Altında Olacağına Üstünde Olsa Daha Hoş Olmaz Mı ?
Çok şaşırdım şekil olarak %99 benzerlik varya bide bu tema webhattının temasına çok benziyor
reklam gibi anlamayın ama gerçektenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DiaBLoS™;1191478' Alıntı:Yazı renkleri değişebilir mi acaba? Mesala siyah. Yazı rengi dediğim konu başlıkları falan..
Tema Gerçekten Hoş...
Göz Yormayan Sade Bir Görünümü Var...
Yalnız Profillerdeki Rütbe Yazıları Biraz Daha Küçük Olamaz mı ?
Gözümüz Alışmış Profil Yazılarını Küçük Görmeye Belki Ondan Tuhaf Geliyordur...
Başta Ali ve Ozan'a Olmak Üzere Emeği Geçen Tüm Arkadaşların Ellerine, Emeklerine Sağlık Diyorum...
Teşekkür Ediyorum.....
DiaBLoS™;1191677' Alıntı:Ben konu başlıklarının yazı renginin değiştiği takdir de daha hoş olacağını düşünüyorum.
öncelikle yorumlarınız için teşekkürlerKesinlikle Katılıyorum..
Misal Okunmuş Konular Siyah İken Okunmamış / Yeni Yorum Yapılmış Konu Rengi Kırmızı Olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?