maxicep üyelerine ve adminlerine?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
maxicep üyelerine ve adminlerine?

sevgili kardeşlerim benimkisi size bir uyarı maiyetidir

rica ediyorum forumumuzu takip ediyorum bazı yerlerde erotik oyun ve cinsel organ ile alakalı (penis vs.) konular açılıyor lütfen buna bir dur diyelim bizler kültürlü bir milletiz elalem yok penisine dövme yaptı yok 9 tonluk otobüsü çekti böyle şeyleri paylaşmayalım bize ve forumumuza yakışmıyor...

admin kardeşlerime gelince, kardeşlerim benim, şimdi ben bir konu açsam o organın ismini türkçe olarak kullansam eminimki ceza alıp kısmen forumdan uzaklaştırılırım. buna gösterdiğiniz itinayı yabancı dilde çağrıştırım yapan sözcüklerede itina gösterin sizden rica ediyorum...

Ahlak kurallarına itina gösterelim uyaralım uymayanlarında hakkında işlem yapılmasına da arz ederim...

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

uğur e

uğur e

Üye
hmm güzel bır konu.ama ben bu tür konulara hç denk glmdm

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Katılıyorum konu sahibine.

KayraBey

KayraBey

Üye
Bende katılıyorum.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Netice de forumda herhangi bir kısıtlama yok. Kimseye konu açma denmez ki.

PriveT

PriveT

Üye
Ben de katiliyorum. Hadi erotik oyunu birazcik anlarim da diger bahsettikleri hepten abes. Bu kadar da abartmamali. Bu tur paylasimlar yapmak isteyenler ve bu tur paylasimlari gormek isteyenler icin belki de milyonlarca site var.
Eklenen guzel bir program paylasiminda bile gerek farkedilmeden tekrar paylasilmasindan dolayi, gerek programla ilgili fotograf olmamasi gibi durumlarda ne kadar ciddi olunuyorlarsa bu gibi durumlarda daha sert olunmali. Bence...

m542tf

m542tf

Üye
o tür konuların forumda yeri olmaması lazım aslında.

FeC!

FeC!

Üye
Hani bir de ısrar ile acıyolar arka arkaya.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bende Gormedimmm .. Ama Abimiz Gormezse Konuyu Acmaz ..

'Varsa' Haklisin ..

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
öyle konular hiç görmedim varsa da sağlık ve cinsellik bölümünde açıldığı sürece bir şey yok.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Konu sahibine: Bundan değil rahatsızlık duymak, dahası, destekleyici yorumlar geliyor aktif üyelerden.. Dediğiniz gibi cep telefonu bölümünde en ufak tartışmada üye banlanır ama bu tarz konular yasaklanmak bir yana karşı çıkanlara ''gerikafalısınız'' dercesine cevaplar geliyor.. Ve diğer üyelerde bunları destekliyor.. E o konuları açanlarında bu yorumlar ekmeğine bal sürüyor ardı arkası kesilmeden açılmaya devam ediyor.. Bu durum daha öncede konuşuldu ama normal bir olayı abartıyormuşuz gibi tepkiler alınarak konu sonlandırıldı..
Kısacası hiç boşuna yorulmayın saygıdeğer dostlarım. Bırakın herkes kendi değerlerine göre yaşasın.. Herkesin yolu kendine doğru..
İnanın açılan konular değil o eleştiri konusunda ki yorumlar beni çok daha fazla üzdü.. İnsanlarımız medeniyetsizliği medeniyet olarak görmeye başlamış.. Güleriz ağlanacak halimize.. Gözlerin görmediği bir yerde sözlerin pek manası kalmaz..

• Beğen
Tepkiler: Tuba ve PriveT
FeC!

FeC!

Üye
Konu sahibine: Bundan değil rahatsızlık duymak, dahası, destekleyici yorumlar geliyor aktif üyelerden.. Dediğiniz gibi cep telefonu bölümünde en ufak tartışmada üye banlanır ama bu tarz konular yasaklanmak bir yana karşı çıkanlara ''gerikafalısınız'' dercesine cevaplar geliyor.. Ve diğer üyelerde bunları destekliyor.. E o konuları açanlarında bu yorumlar ekmeğine bal sürüyor ardı arkası kesilmeden açılmaya devam ediyor.. Bu durum daha öncede konuşuldu ama normal bir olayı abartıyormuşuz gibi tepkiler alınarak konu sonlandırıldı..
Kısacası hiç boşuna yorulmayın saygıdeğer dostlarım. Bırakın herkes kendi değerlerine göre yaşasın.. Herkesin yolu kendine doğru..
İnanın açılan konular değil o eleştiri konusunda ki yorumlar beni çok daha fazla üzdü.. İnsanlarımız medeniyetsizliği medeniyet olarak görmeye başlamış.. Güleriz ağlanacak halimize.. Gözlerin görmediği bir yerde sözlerin pek manası kalmaz..

Bu duruma nasıl korlesebiliriz? Türk adetleri gelenekleri gorenekleri ayaklar altna alınıp umarsızca cignenirken, buna nasıl sessiz kalırız? Destekleyenlerin çağdaşlıgı nedir de biz istemeyince geri kafalı oluyoruz? Onlarınki cagdaslık degil. Sapıklık. Kendinize gelin lutfen. Turk toplum yapısı bozulursa Turkiye kalmaz. Buna izin vermeyelim!

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bu duruma nasıl korlesebiliriz? Türk adetleri gelenekleri gorenekleri ayaklar altna alınıp umarsızca cignenirken, buna nasıl sessiz kalırız? Destekleyenlerin çağdaşlıgı nedir de biz istemeyince geri kafalı oluyoruz? Onlarınki cagdaslık degil. Sapıklık. Kendinize gelin lutfen. Turk toplum yapısı bozulursa Turkiye kalmaz. Buna izin vermeyelim!
Ne yapabiliriz? Adminler dahi bu konuya oldukça soğukkanlı ve normal yaklaşırken..
Bu sapkınca yazılar herkese açık bir ortamda fuzuli şekilde yayınlanırken insanlarımız bunlara erotizm vs. yakıştırması yapıp süslerken kalpleriyle değil nefsleriyle konuşurlarken adeti örfü geleneği kim sallar.?
Tamam hepimiz batılılaştık.. Kabul ama bu edepsizce bir duruma ''bu medeniyet siz nerede kaç yılında yaşıyorsunuz'' dememizi gerektirmiyor o kadar da batılılaşmadık..

FeC!

FeC!

Üye
Ahir zaman iste... Ne yapsak bilmem ki.

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
“Ümmetimin fesadı zamanında kim sünnetime temessük ederse (yapışırsa ), ona yüz şehid ecri vardır.”
1​

İnsanların bozulduğu ahir zamanda, Peygamber efendimiz'in sünnetine sarılan, onu öğrenen, öğreten, yaşayan, yaşatan, ihyâ eden insanlara yüz şehit sevabı verileceği hadis-i şerif ile müjdelenmiştir.

Bir insanın bir tek şehit sevabı kazanma durumunda bile cennete gireceği ortada iken, yüz şehit sevabı kazanmak, böyle bir devirde sünnete uymanın ne kadar kıymetli olduğunu, böyle yapanları Allah'ın ne kadar çok sevdiğini gösteren bir işarettir.

Kaynak;
1. el-Bağavi, Hüseyin b. Muhammed eş-Şafi, Mesabihu’s-Sunne, I-II, Beyrut, ty. I, 40, no: 130; el-Munavi, Abdurra‘uf, Feyzu’l-Kadir, I-VI, Beyrut, ty. VI, 261. (no: 9171-9172); Ümmetin bozulduğu zaman sevapların çoğalağı konusu için bk. Taftazani, Mesud b. Ömer, Serhu’l-Makasıd, I-V, Beyrut 1988 I, 308; el-Heytemi, Ahmed b. Hacer, es-Savaiku’l-Muhrika, Kahire 1385, s. 210.

- - - Eklendi - - -

“Siz öyle bir zamandasınız ki, içinizden kim emredildiklerinin onda birini bırakırsa helak olur, sonra öyle bir zaman gelecek ki, o zamanda yaşayanlardan kim emrolunduğunun onda birini yaparsa kurtulacaktır.” (Ramûzu’l-Ehadis s. 136, 1753. hadis (Tabarani filkebir, İbn-i Adiy, Ebû Hureyre’den))

• Beğen
Tepkiler: Tuba ve Cezzbedici3
Türe

Türe

Üye
Biraz ifşa gibi olacak ama pelin ablayı uyarmaliyiz sanirim bu konuda biraz :hmmm Bu arada konuya da kailiyorum bence de o tur konular bulunmamali.

• Beğen
Tepkiler: FeC!

Salihç.

Üye
aynn adami m .katlıyom suzlere

Placebo-

Placebo-

Üye
"Bu devirde kimse sultan değil padişah değil..."
-Sibel Can. :d:

Doğru söylemiş kimse sultan değilki başkasının işine karışsın. Açılmışsa açılmış. Size ne onu anlamadım? Bakmayın size zahmet. Başladılar yok türk örf ve adetleri hatta dine kadar çektiniz konuyu yani pes. Oturun oturduğunuz yerde gerekli bir şey ise zaten konu kapatılır. Burda kimsenin haddine değil admin ve mod. Karışmak. Bu tür konular defalarca buraya açıldı. Gene hiç birşey değişmedi. Değişeceğinide sanmıyorum. Herkesin kendi işi ile ilgilenmesi daha makbuldür.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
FeC!

FeC!

Üye
Yobazız işte biz... Geri kafalıyız. Yapıcak bir şey yok... :hmmm

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt