Planlanan Buluşmalar MaxiCep Trabzon-Rize Buluşması !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MaxiCep Trabzon-Rize Buluşması !
Merhaba MaxiCep ailesi , Trabzon buluşması düzenlemeyi düşünüyorum , fakat şöyle bir durum var eğer sayı fazla olursa buluşmayı düzenlemek istiyorum , çünkü daha önce hiç olmamış sanırım, hadi bakalım gelebilecek arkadaşlar,beni ve birbirlerini merak eden arkadaşlar yazın bu konuya :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Gelmek isterdim ama durumlar müsait değil. Boş zaman çok var ama. Bu buluşmaya katılabileceğim bir boş zaman değil. Katılanlara şimdiden çok eğlenceler.

zibidi39

zibidi39

Üye
benımde otobus+yemek+sıgara+2bira param karsılanırsa gelırım proplem degıl :D:D

jackalx_06

jackalx_06

Üye
Gelmek isterdim ama durumlar müsait değil. Boş zaman çok var ama. Bu buluşmaya katılabileceğim bir boş zaman değil. Katılanlara şimdiden çok eğlenceler.

katılıyorum, umarım gerçekleşir ve iyi zaman geçirirsiniz.:oke:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yahu sevinmiştim 3 tane cevap atanı görünce , Lazoflu iyi çalışmalar.Katılımlar devam ediyor arkadaşlar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sen ızmir de değil miydin ...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ne kızıyorsun yahu söylemeden nasıl bilebilirdim :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kızmıyorum ki :)

facacan

facacan

Üye
Ben gelirim ne zaman ve nerde?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben gelirim ne zaman ve nerde?

Sezer , konuyu takip etmeni rica ediyorum, çünkü şu an plan aşamasında , ama katılım fazla olursa eğer , Trabzon Meydan diye kararlaştırdım.Saygılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Sezer , konuyu takip etmeni rica ediyorum, çünkü şu an plan aşamasında , ama katılım fazla olursa eğer , Trabzon Meydan diye kararlaştırdım.Saygılar

Peki buluşma da ne gibi bir etkinlik düşünüyorsun. Herhalde meydan çay bahçesinde çay içip dağılmayı düşünmüyorsundur. Ama şunu söyleyeyim meydanda öyle fazla kalabalık dolaşmak şüphe uyandırır yanlış anlaşılır. Son bir şey daha. Buluşma da haram içecekler ve mekanlar yer alacakmı. Gerçi buluşma yerinin altında çömlekçi var :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yahu daha gezi kararlaştırılmadı, sadece meydanda toplanacağımız belli, ayrıca toplu halde neden dolaşmayalm...
Tabiiki toplumun huzurunu bozacak, işlevler olmayacak, ama katılımın fazla olmayacağı şimdiden belli, 15 -20 kişi olacak da ohoo:)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
mersinden trabzon kac saat surer acep :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
20 saate yakın , çünkü İzmir - Trabzon arası sanırım 22 saatti..Ama uçakla gidip gelmeni tavsiye ederim :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Katılımcılara iyi buluşmalar.

Perfect!

Üye
böyle bi uygulama kuşadası içinde olabilirmi

emektarınız

emektarınız

Üye

gelirim dermişim gelemem :D ===) çünkü orda oturmuyom :kop::heyo:

bestofjon

Üye
boyle bir sey dusunulurse bnde katılabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt