MaxiCep Top 10 | En İyi Cep Telefonları

Sponsorlu Bağlantılar

aspıre

Üye
Test Birincisi : Samsung innov8 i8510
süper bir telefona benziyo.

ash54

ash54

Üye
:@ya bırak allahını seversen ya :nono:bi 8 mp lik kamerası var diye 1 inci ettiniz telefonu hız ve ram bakımından n96 daha iyi daha var bi sürü saymıyorum:birak:

tmy83

Üye
N82 diyorum başkada birşey demiyorum :D

pecten01

Üye
innov8 i değerlendirmek için onu kullanmak lazım.samsungun innov8 inden sonra nokia n96 dan utanıyordur.....

mami24

mami24

Üye
saol dostum emeğine sağlık

Noctivagant

Üye
eline innov8 alıpta saatlerce kurcalayıp kullanmadan yorum yapıyor nedense beyenmeyenler. Önce telefonu kullanın elinize alıp ondan sonra yorum yapın. Ama dikkatli bakıldığında innov8 eleştirenlerin hepsi Nokia fanatiği arkadaşlar. Marka saplantısı olmayanlar daha düzğün yorum yapıyor.

Samsung innov8 heryerde ödül alıp duruyor. Tüm yabancı donanım forumlarında olsun yabancı web sitelerdin testlerde 1 geliyor daha hala bizim ülkemizde bunu kabul edemiyenler var. İşin uzmanları İnnov8 1 numara diyorlar burda kalkmış bu işin uzmanı olmayanlar sanki uzmanlardan daha iyi biliyorlarmış gibi innov8 eleştirmek için ellerinden geleni yapıyolar.

aslan meç

Üye
hakkaten iimiş saol

A1234567A

A1234567A

Üye
samsunginnov8 gerçekten güzel telefon

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim samsunglarda batarya sorunu acayip..İnnov8 güzel bir telefon ama bataryası berbat hemen bitiyor..ayrıca 5800 ın bu listede olmaması ilginç..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konu eski... 30.11.2008 tarihinde açıldığı için ozaman bu zamana ne telefonlar çıktı... :)

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
benim tel 7 .sırayı kapmış :)

atakax

atakax

Üye
teşekkürler emeğine sağlık ama bence samsung herzaman samsung tur hiç sevemedim samsungları

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... Telefonda Nokia... :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Nokia - Samsung...
Yuvarlanıp gidiyoruz işte :)

ubey

Üye
arkadaslar ben telefon alcamda ne onerirsiniz nokiami yoksa su samsung innov8 mi

ben aslinda nokia 8gb alacaktim baya is adami gibi bir telefon :D ama piyasada kalmadi

not:yurtdisi

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia...

komandoo21

komandoo21

Üye
Saol Kardeşim .

Ue-Gazi

Ue-Gazi