Maxicep ten bir ASKER daha...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lovestar

lovestar

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep ten bir ASKER daha...

Arkadaşlar bu ayın 20 sinden sonra Zonguldak 2.Jandarma Er Eğitim Taburuna vatani görevimi yapmak üzere gidiyorum.Araştırdım Zonguldağın Devrek ilçesindeymiş birlik...Uzun bir süre aranızda olamıycam fırsat buldukça girip gene maxide siz dostlarımla paylaşımda bulunmaya çalışıcam...Burası sanal bir dünay değil bizim gerçek dostluk ve arkadaşlık dünyamız.Bir kere üye olan ve sonra hep bizle kalan 1 milyonun üzerindeki üye sayımızla bunu kanıtlıyoruz zaten.Dönene kadar iyi bakın kendinize.Hepiniz ayrı ayrı hakkınızı helal edin.Allaha emanet olun inş...Buralardayım bir müddet daha.:oke:

:turkiye:

• Beğen
Tepkiler: Godfather

merty24

merty24

Üye
su gibi git su gibi gel abi:kop:

lovestar

lovestar

Üye
    Konu Sahibi
rüzgarla gidip fırtınayla geri dönücem inş kardeşim.sağolasın :oke:

Godfather

Godfather

Üye
AAAA abicim :ehe Resim çok güzelmiş önce onu diyeyim :D Zonguldak iyi yer hemen gider gelirsin :D KIsa dönemmi abi uzunmu ?

lovestar

lovestar

Üye
    Konu Sahibi
upuzun dönem kardeşim benim :ehe teşekkür ederim beğenmene sevindim.2 ay 15 gün falan kalırım Zonguldakta standarda göre...sonraki 13 ay Allah Kerim :oke:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Allah yardımcın olsun Mesut ..

En büyük asker bizim asker :hoba:

Godfather

Godfather

Üye
Uzun deme abi hemencecik geçiyorda sana 3 tavsiyem var :ehe

1.si Kesinlikle terlik götür ayakların yara olacak çünkü...
2.si postalı 1 numara büyük al abi ayağın şişeceği için sana anca gelecek :ehe
3.sü Cüzdanın var demi onun ipini hani eşortmanın yumuşak ipi olurya ondan yap yoksa boynun tahriş oluıyor :D

lovestar

lovestar

Üye
    Konu Sahibi
Amin abim ecmain...Allah razı olsun :oke:

flybyblue

flybyblue

Üye
Eylenceni yapmadan gitme haaaaaa :icelim:Hayırlı teskereler kardeş

Unstable01

Unstable01

Üye
hayırlısıyla gidip gelrsn insallah....allah yardımcın olsun bnm abmde gidecek bu ayın23üne:(

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Şimdi herkes atıp tutmuş kısa sürüyor , su gibi gidip gel vs vs demişler ama abi hiç inanma hayatın en rezil dönemlerinden birisi :ehe
Maxi-asker :hoba:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Hayırlı Askerlikler Hemşehrim...
Allah kazadan-beladan korusun....

:hoba:

futbol123

futbol123

Üye
hayırlısıyla git hayırlısıyla gel mesut abi:oke:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
hayırlı keskereler

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Uzun deme abi hemencecik geçiyorda sana 3 tavsiyem var :ehe

1.si Kesinlikle terlik götür ayakların yara olacak çünkü...
2.si postalı 1 numara büyük al abi ayağın şişeceği için sana anca gelecek :ehe
3.sü Cüzdanın var demi onun ipini hani eşortmanın yumuşak ipi olurya ondan yap yoksa boynun tahriş oluıyor :D

Sen ne zaman döndün askerden len.. :D

Giderken yanına hiçbir şey almamanı öneririm.
Hiç kullanmadan 75 gün sonra eve getirirsin çünkü.. :)
Orada A'dan Z'ye ihtiyacın olacak ne varsa veriyorlar.
Ha bir de mecburi alacağın için götürme diyorum. :ehe

Orada günleri sayacaksın bol bol ama inan bana askerlik bitince o ortamı çok arıyor insan..
Askerlik, hapis ve hastane arkadaşlığı unutulmaz derlerdi de, hakikaten doğruymuş. :)

Güle güle git, güle güle gel kardeşim..
Hayırlı tezkereler dilerim. :)

baspinar

baspinar

Üye
devrem zonguldak/devrek güzel yer biliyorum oraları zaten gorev yapacagın yer cook güzel en azından benım gibi İZMİR/FOCA ya düşmedin ben hapı yutum :):):):) üstünede jandarma komando oldum yetmezmiş gibi tam oldu egitimlerim coooooookkkkkkkkk agır gelecek ama buda gecer hadi hayırlı teskereler hepimize devrem:):):):)

passiv€ aggressiv€

Üye
abi sağsalim git sağsalim gel... umarım iyi geçer askerliğin benim abimde asker valla çok özledim onu snde özletme kendini çarşı izninde bekleriz seni =)

lovestar

lovestar

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi herkes atıp tutmuş kısa sürüyor , su gibi gidip gel vs vs demişler ama abi hiç inanma hayatın en rezil dönemlerinden birisi :ehe
Maxi-asker :hoba:

Vatan borcudur ödenir Enes'im...sağolasın...

Salih Baba™;2037995' Alıntı:
Hayırlı Askerlikler Hemşehrim...
Allah kazadan-beladan korusun....

:hoba:

sağolasın hemşerim darısı sana diymi :)

hayırlısıyla git hayırlısıyla gel mesut abi:oke:

Kaderde varsa geliriz be kardeşim..iyi bak kendine :oke:

hayırlı keskereler

teşekkür ederim nadide...:oke:

Sen ne zaman döndün askerden len.. :D

Giderken yanına hiçbir şey almamanı öneririm.
Hiç kullanmadan 75 gün sonra eve getirirsin çünkü.. :)
Orada A'dan Z'ye ihtiyacın olacak ne varsa veriyorlar.
Ha bir de mecburi alacağın için götürme diyorum. :ehe

Orada günleri sayacaksın bol bol ama inan bana askerlik bitince o ortamı çok arıyor insan..
Askerlik, hapis ve hastane arkadaşlığı unutulmaz derlerdi de, hakikaten doğruymuş. :)

Güle güle git, güle güle gel kardeşim..
Hayırlı tezkereler dilerim. :)

Aynen ben diyecektim...küçük asker büyümüş bize tüyo veriyo...Sağol kardeşim benim önerilerini dikkate alıcam :oke: Mustafa kardeşim bende pek öyle bişi götürme taraftarı değilim zaten.Sağolasın...

devrem zonguldak/devrek güzel yer biliyorum oraları zaten gorev yapacagın yer cook güzel en azından benım gibi İZMİR/FOCA ya düşmedin ben hapı yutum :):):):) üstünede jandarma komando oldum yetmezmiş gibi tam oldu egitimlerim coooooookkkkkkkkk agır gelecek ama buda gecer hadi hayırlı teskereler hepimize devrem:):):):)

sağol devrem foça zor yerdir bilirim...hadi komando oldun c timi falan secilme bari..aslan kardeşim benim yakışır...sivilde görüşürüz inş :oke: hayırlı teskereler ikimizede...

ρєηтαgяαм;2039354' Alıntı:
abi sağsalim git sağsalim gel... umarım iyi geçer askerliğin benim abimde asker valla çok özledim onu snde özletme kendini çarşı izninde bekleriz seni =)

Fırsat buldukça gelir hatırınızı sorarım kardeşim inş...abine de hayırlı teskereler diliyorum.unutmazsınız inş beni...sevgiler hepinize...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Hayırlı teskereler benim biraderde bugün teslim oldu birligine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt