Maxicep' ten Ayrılıyorum....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep' ten Ayrılıyorum....
Gece saatin 01.07 si olmuş... Ben yatıyorum arkadaşlar herkese ii geceler :ehe
Yarın yola çıkacam o yüzden dinlenmem lazım bu nedenlede maxicepten çıkıp yatmam lazım :D:D:D
Bazıları sevinecekti ama neyse diyorum... Ve Notta ekliyeyim... Hiç bir kuvvet beni maxicepten ayıramaz ;) :ok2:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
sevinçle siniri bi arada yaşamak bu msj'a bakmak gibi bişe olsa gerek :sahan2:

ouSahin

ouSahin

Üye
bizi kandırıyorsun yane:)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Yav konunun baslıgını okudum dedım noluyo :)
Sonra okuyunca :)

_KadirşinaS_

Üye
Gece saatin 01.07 si olmuş... Ben yatıyorum arkadaşlar herkese ii geceler :ehe
Yarın yola çıkacam o yüzden dinlenmem lazım bu nedenlede maxicepten çıkıp yatmam lazım :D:D:D
Bazıları sevinecekti ama neyse diyorum... Ve Notta ekliyeyim... Hiç bir kuvvet beni maxicepten ayıramaz ;) :ok2:

Hocam yüreğime iniyordu ya. Bizi burada tutup da kendi nereye kaçıyor dedim kendi kendime, ta ki mesajı okuyana kadar.Aman bir yere kaybolma.:oke:

canturgay

canturgay

Üye
:birak:

:ehe

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Gerçek Sandım Yav :):)

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
çok kötüsün..böyle şakalar yapma biz seni seviyoruz

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Korkuttun bizi toprak abi

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Daha öncede birisi böyle bir şaka yapmıştı ondan tecrübemiz var anladım şaka olduğunu :ehe
Zaten sen maxicepi bırakıp bir yere gidemezsin :ehe

in_dream

in_dream

Üye
"eller ayırsa bile, kollar ayısa bile, yollar ayırsa bile,
biz ayrılamayız" şarkısını benden komutanıma armağan olsun ,:ehe

_KadirşinaS_

Üye
Haber merkezimize ulaşan son bilgilere göre, "toprakumit'in", "maxicep'ten ayrılıyorum" başlığını gören vatandaşlar galeyana geldi. Anayasa Mahkemesi'nin "siteden ayrılamaz,ayrılırsa siteyi de toprakumit'i de kapatırız anasını satayım" kararına rağmen bu başlığı açan toprakumit büyük bir kaosa neden oldu. Halk sokaklara dökülmüş durumda. Üstüne benzin döken, çocuğunu camdan sallayan vatandaşlar herkesin yüreğini ağzına getirdi.İçişleri Bakanlığı mesajın başlığını gören herkesin konun geri kalan kısmını okumadan sokağa döküldüğü için böyle bir kaos oluştuğu kanısında.
Ayrıca yabancı sermaye de hızla ülkemizden çekilmeye başladı. Bu kaosun ülkemize bir günlük faturası 250 milyon dolar oldu. Borsa 25.000 seviyelerini gördü.Euro 3.10Ytl, Dolar ise 2.70 Ytl rekorlarını kırdı.Toprakumit'ten ise hala bir açıklama gelmedi. Umuyoruz ki en kısa sürede bu kaos ortamı sona erer.
Kaynak: MUHA(Maxicep Uydurma Haberler Ajansı):ehe

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
Haber merkezimize ulaşan son bilgilere göre, "toprakumit'in", "maxicep'ten ayrılıyorum" başlığını gören vatandaşlar galeyana geldi. Anayasa Mahkemesi'nin "siteden ayrılamaz,ayrılırsa siteyi de toprakumit'i de kapatırız anasını satayım" kararına rağmen bu başlığı açan toprakumit büyük bir kaosa neden oldu. Halk sokaklara dökülmüş durumda. Üstüne benzin döken, çocuğunu camdan sallayan vatandaşlar herkesin yüreğini ağzına getirdi.İçişleri Bakanlığı mesajın başlığını gören herkesin konun geri kalan kısmını okumadan sokağa döküldüğü için böyle bir kaos oluştuğu kanısında.
Ayrıca yabancı sermaye de hızla ülkemizden çekilmeye başladı. Bu kaosun ülkemize bir günlük faturası 250 milyon dolar oldu. Borsa 25.000 seviyelerini gördü.Euro 3.10Ytl, Dolar ise 2.70 Ytl rekorlarını kırdı.Toprakumit'ten ise hala bir açıklama gelmedi. Umuyoruz ki en kısa sürede bu kaos ortamı sona erer.
:ehe:ehe:ehe:ehe

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Hocam yüreğime iniyordu ya. Bizi burada tutup da kendi nereye kaçıyor dedim kendi kendime, ta ki mesajı okuyana kadar.Aman bir yere kaybolma.:oke:

Gerçek Sandım Yav :):)

çok kötüsün..böyle şakalar yapma biz seni seviyoruz

Korkuttun bizi toprak abi

bende gerçek sandımm

Daha öncede birisi böyle bir şaka yapmıştı ondan tecrübemiz var anladım şaka olduğunu :ehe
Zaten sen maxicepi bırakıp bir yere gidemezsin :ehe

"eller ayırsa bile, kollar ayısa bile, yollar ayırsa bile,
biz ayrılamayız" şarkısını benden komutanıma armağan olsun ,:ehe

Hepinizi ve maxicep ailesini çok seviyorum. Ben hiç bir yere gitmiyorum. Buradayım benim gitmemi isteyenler çok sevinmiştir ama onları biraz üzdüm sanırsam :):):) Sevinç ve hüzünü bir arada yaşadık :):):) Sizleri seviyorummmmmm ;)

xkadir61

xkadir61

Üye
ya benide götür , ya sende gitme

cem532

cem532

Üye
:utan:utan:utan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt