MAXİCEP TELEFONDAN konu düzenleme "Konuya" Link- Resim-Video EKLEME linke ISIM VERME

Sponsorlu Bağlantılar

Mavi2580

Mavi2580

Üye
bu kadar çok smile olduğunu bilmiyordum hepsi süperler (bir denemede benden olsun)
:tsk:

:( olmadı

ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜRLER (Smile yapmak marifet değil ya mobilden kocaman teşekkür etmek de hoş olur böyle :) )

xasalih

Üye
:tşk: :tşk:

- - - Eklendi - - -

:rica:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
bu kadar çok smile olduğunu bilmiyordum hepsi süperler (bir denemede benden olsun)
:tsk:

:( olmadı

ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜRLER (Smile yapmak marifet değil ya mobilden kocaman teşekkür etmek de hoş olur böyle :) )

:rica:

Emip

Emip

Üye
teşekkürler

- - - Eklendi - - -

teşekkürler

lazye

lazye

Üye
:tşk:

furkan5800

furkan5800

Üye

lazye

lazye

Üye
:pro:
:alkis:

- - - Eklendi - - -

:maxicep:

- - - Eklendi - - -

:hehe:

- - - Eklendi - - -

:oke:
:aha:

Preloader

Preloader

Üye

- - - Eklendi - - -

:yuru

mc_davut

Üye
:disko:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
:oke:

AHMED...

AHMED...

Üye
sürekli mobil takılan bir insan olarak konu çok faydalı ben biliyorum ama bir çok kişiye yardımcı olacak emeğine sağlık bahadır kardeş

- - - Eklendi - - -

linke resim ekleyecek arkadaşların dikkat etmesi gereken bir husus resmi upload ettiğinizde doğrudan linki kopyalamaniz gerekiyor forum kodunu kopyalarsaniz linke resim ekleyemezsiniz karışır. http://www.maxicep.com/yararli-bilg...sim-video-ekleme-linke-isim-verme-641760.html

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
besim.farhan

besim.farhan

Üye

çok

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye