MAXİCEP TELEFONDAN konu düzenleme "Konuya" Link- Resim-Video EKLEME linke ISIM VERME

Sponsorlu Bağlantılar

Archonn

Archonn

Üye
Biri bunu daha önce de paylaşmış,hem de daha detaylısını.

Işte burada

Archonn

Archonn

Üye

onerin ne konuyu sileyimmi ?

Konuyu baltalamak ya da tartışmaya mahal vermek için yazmadım onu meraklısına faydalanması için bbcode'ların kullanımıyla ilgili detaylı bilginin bulunduğu yardım sayfasının linkini verdim.

Konuyu silmeni gerektirecek bir şey söylediğimi düşünmüyorum.Zira silmeni gerektirecek bir durum da yok.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

Konuyu baltalamak ya da tartışmaya mahal vermek için yazmadım onu meraklısına faydalanması için bbcode'ların kullanımıyla ilgili detaylı bilginin bulunduğu yardım sayfasının linkini verdim.

Konuyu silmeni gerektirecek bir şey söylediğimi düşünmüyorum.Zira silmeni gerektirecek bir durum da yok.

yok dostum amacını anladım tabikide yalnız genel olarak ihtiyaç duyulan kodların nasıl kullanılacağını anlattım bu konuda.
Verdiğin linkte emin ol girenlerin %99u birşey anlamaz yani mobile görünümde nasıl kullanılacağını anlamaz, birisinin anlatması lazım.
verdiğin linkide konuya ekliyecem belki birilerinin işine yarar teşekkürler ilgin için

asigsasi

asigsasi

Üye
bahadır madem herkez biliyor o zaman resme link vermeyi benim yaptıgım gibi fotograflarla yapsın da görelim

asigsasi

asigsasi

Üye
hani buraya gelenler onu biliyorduk bunu biliyorduk diyorlar ya onlardan bir taneside çıksında resme nasıl link verliyor fotograflarla anlatsın diyorum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
hani buraya gelenler onu biliyorduk bunu biliyorduk diyorlar ya onlardan bir taneside çıksında resme nasıl link verliyor fotograflarla anlatsın diyorum

Aynen birtek hidayet02 anlattı daha önce

- - - Eklendi - - -

konuyuda düzenledim daha kolay anlaşılır heralde artık

kezman272727

kezman272727

Üye
:tşk:

codblackops2

codblackops2

Üye
:tşk:

-efşan