maxicep teki nickiniz nerden gelıyor?anısı ,hatırası,gecmısı nedır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim ilk nick im mapavri idi anlamı ise Rize'nin ilçesi olan çayeli'nin eski ismidir,değiştirip Esendağlı yaptım Esendağ ise köyümüzün adıdır..

kol@j

Üye
15-16 yaşlarında öğrenciyken... dergilerden kestiğim resimleri birleştirip yapıştırarak... melez resimler oluşturuyordum...
ders dtresinden beni uzaklaştıran ve hiç kimsenin yapmamı mecbur kılmadığı hobimdi...
ayrıca dergilerde kesilecek resimleri ararken "dikkat" kabiliyetimde gelişmişti...
el işi kabileyitim kesim açısından da hassaslaştı...
bu iki yeteneğim hayatımda çok işe yaradı...

ben yıllar sonra yaptığım bu işin kolaj olduğunu öğrenmiştim...
memleketimde pek sık duramadığımdan dolayı... sevdiğim sanat dalını ve özlediğim memleketimi beraber kullanmak için

"kolaj06" yı kullanıyorum...

açtığın bu güzel konu içinse çok teşekkür ederim...

biraz nostalji yaptırdın... duygulandım...

minoo

Üye

işte bu güzelmiş

EroL

Emekli Yönetici
ya da Minom der..

Minomm'u kimler der ?

benimkisi ise;
Sonyericsson k750i marka telefonuma içerik indirmek için bu siteye üye olmak istemiştim. ericsson markasının sahibi Eric olduğu için ericsson.
Bende burdan yola çıkarak, çok saçma bir düşünceyle sonyEROLsson yaptım nickimi elin eric'i varsa bizimde erol'umuz var dedim. Öyle yaptım. Sonra baktım orjinal oldu. Sadace bana ait sadece benim kullanabileceğim bir isim olması hoşuma gitti ve değşitirmedim bu güne kadar.

güzel konu olmus.. benim nickimin macerası ben doğunca başlamış adım ve soyadımın birleşmiş hali

ahmetyavuz

aRdiLê

Üye
Benim avataRımdaKi kiŞiLer Mem Ve Zin Avatarımdada yazıyoR zaten Mem û(ve)Zin die Mem Ve Zin ŞırnaK' Cizre'de qeÇen bir efsanenin kahramanlarıdır.NicKimin anLamı YüreK ateşi demek Tek Türkiye dizisinde iLçe iSmi oLaraK kuLLanıLmıştı (.

minoo

Üye
diyo işte birileri
seninki de harbi orjinal he

Mert

Üye
Nüfus cüzdanımdan geliyor

Biyerden geldiği yok anısı hatıırası 16 seneden beri var

Necmati

Üye
vay beee ...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konunun amacı başlıktan da anlaşılacağı üzre nickinizin ne anlama geldiği, nerden geldiğidir ...

Türk-Kürt meselesinin konuşulacağı, ikili olarak tartışmanın yapılacağı bir konu değildir ! Mesajlarınız silinmiştir, konunun içeriğine uygun yorumlar yapmanız sizin için daha hayırlı olacaktır ... Keyifli forumlar .

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
guzel konu oldu bu

evet abimiz güzel bir konuya el atmış..

güzel konu olmus.. benim nickimin macerası ben doğunca başlamış adım ve soyadımın birleşmiş hali

ahmetyavuz

konumu beyendıgınız ıcın ben tesekkur ederım arkdslar...

Burak

Üye
Adım Soyadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...