Maxicep te mesaj editleme ve siteye dosya ekleme neden yok?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep te mesaj editleme ve siteye dosya ekleme neden yok?
1-Birçok sitede mesaj düzenleme/editleme seçeneği mevcut.Acaba bu bizim forumumuzda neden yok?.Yazdığımız mesajları bazen kelime hataları veya yalnış cevap üzerine düzenleme seçeneği eklemeliyiz bence

2.Yine çoğu forum sitelerinde dosyaları sisteme ekleme yetkisine üyeler sahip.Ama forumumuzda bu yetki sadece modaratörlerde.cep telefonu bölümünde konular onaylanırken modaratör arkadaşlar sisteme ekliyor ama hali hazırda genede (en azından)rütbeli üyelere bu yetki verilmeli diye düşünüyorum

maxibrk

maxibrk

Üye
Mesaj düzenleme yok olduğuna emin misin

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Mesela bu yazdığım mesajı nasıl değiştirebilirim bana bir anlatırmısın?

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler gerçekten bilmiyordum

Ozan

Ozan

Admin
1-Birçok sitede mesaj düzenleme/editleme seçeneği mevcut.Acaba bu bizim forumumuzda neden yok?.Yazdığımız mesajları bazen kelime hataları veya yalnış cevap üzerine düzenleme seçeneği eklemeliyiz bence

2.Yine çoğu forum sitelerinde dosyaları sisteme ekleme yetkisine üyeler sahip.Ama forumumuzda bu yetki sadece modaratörlerde.cep telefonu bölümünde konular onaylanırken modaratör arkadaşlar sisteme ekliyor ama hali hazırda genede (en azından)rütbeli üyelere bu yetki verilmeli diye düşünüyorum
1.
Mesaj Düzenleme yetkisi var, her mesajınızın altında kalem işaretli bir buton var, bu düzenle butonudur ..

2.
http://www.maxicep.com/site-hakkinda/siteye-dosya-ekleme-yetkisi-hakkinda-bilgi-ve-kural-246727.html

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Gereken bilgileri ozan söylemiş.

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
aynı konuyu bende actım kılıtlendı :D:D yonetıcı arkadasımızın lınkıne tıklarsan daha ıı aydınlanmıs olursun

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konu kilitlense :)

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Ya zaten öyle siteler var ki direkt link içeriye tıklar tıklamaz aynı forumun hosting inden iniyormuş gibi iniyor bnen denedim bi rkeresinde oldu sanki aynı dosya eklemiş gibi oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt