Bitkisel hayata tamamen geçmediyse,yani vucunda halen elektriksel birşey varsa çalışır.
Neden derseniz ekstra kalemleri olur dokumantikler için ama önemli olan elektirksel bir akımın olması ozaman işlevine ulaşır.

hakkatten gereksiz bir soruymuş haa![]()

.belkide
belki de o işin, ithalatını, ihracatını, imalatını, hatta ve hatta tadilatını yapıyordur![]()

o yüzden kimse işin içinden çıkamadı değil miParmak uçlarınız soğuksa ekran dokunuşunuza yanıt vermeyebilir.bu cümle c7 kullanıcı klavuzundan ölünün parmağı soğuk olacağından çalışmaz heralde.
- - - Eklendi - - -
not:bu kadar gereksiz soru görmemiştim.

ben gidip anneannemi korkutacağım. Olup olmadığını yazarım![]()

Hazır olun millet maxicep tarihinin en gereksiz sorusunu soruyorum!!
Şimdi bu kapasitif ekranlar insanın parmak ısısıyla çalışıyor.
Peki ya ölen insanlar?Onlarda ısıya dair birşey yok.
Yani bir ölünün parmağını algılamaz mı bu kapasitif ekranlar ?
Her türlü eleştiriye açığım
Edit:Ölü insanlar telefon alamaz diyen arkadaşlar gidip mesela iphone'u ölünün parmağıyla kullanmaya çalıştığımızı varsaysın.

Kapasitif veya rezisdif ekranlar parmak ısısıyla vb. ısı veya sıcaklıkla çalışmaz ? Sen öncelikle doğruyu araştırmalısın. Kapasitif ekran iletkenlik yani akım oluştuğu zamn devreye geçer insan vücududa iletkendir. Ve dokunduğu zaman akım oluşturur. İşte buyüzden ölü yada diri insanlar kapasitif veya rezistif ekranları kullanabilir.
Eğer benim yazdıklarımın Kaynağını soruyorsan Burda detaylı bilgi verilmiş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayrıca Konun Oldukça Gereksiz![]()
Öncelikle bende teşekkür ederim yorumun için.gereksizler adlı bölümde bir konuya gereksiz demeye gerek yok

dokunmanın telefon tarafından hissedilmesi için dokunan cismin elektrostatik alan oluşturması gerekir.
Ölü insanın parmakları bunu yapamaz bence?

Ayrıca oölü yada diri İnsandada elektriksel akım olur.
- - - Eklendi - - -
Gerçektende konu açıcağın yeri biliyorsun![]()
.ölü insanda da elektrik akımı oluyor mu ki 
En mantıklı yer burası idi..ölü insanda da elektrik akımı oluyor mu ki
![]()
Ayrıca Konun Oldukça Gereksiz![]()