MaxiCep tarihinin en gereksiz sorusu !!

Sponsorlu Bağlantılar

night_jack

night_jack

Üye
Bitkisel hayata tamamen geçmediyse,yani vucunda halen elektriksel birşey varsa çalışır.
Neden derseniz ekstra kalemleri olur dokumantikler için ama önemli olan elektirksel bir akımın olması ozaman işlevine ulaşır.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
Bitkisel hayata tamamen geçmediyse,yani vucunda halen elektriksel birşey varsa çalışır.
Neden derseniz ekstra kalemleri olur dokumantikler için ama önemli olan elektirksel bir akımın olması ozaman işlevine ulaşır.

Sorum o değil ki tamamen ölmüş birinden bahsedıyorum :hmmm

Süleyman

Süleyman

Üye
hakkatten gereksiz bir soruymuş haa :ehe

fLuke!

fLuke!

Üye
ya o değilde ben hala soğuk havada kapasitifin nası çalıştığını anlamadım.:d:

msy2017

msy2017

Üye
Parmak uçlarınız soğuksa ekran dokunuşunuza yanıt vermeyebilir.bu cümle c7 kullanıcı klavuzundan ölünün parmağı soğuk olacağından çalışmaz heralde.

- - - Eklendi - - -

not:bu kadar gereksiz soru görmemiştim.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
ben gidip anneannemi korkutacağım. Olup olmadığını yazarım :D

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
var mi uleyyn cevabı bulan :ehe

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
dokunmanın telefon tarafından hissedilmesi için dokunan cismin elektrostatik alan oluşturması gerekir.
Ölü insanın parmakları bunu yapamaz bence?

MrExpert

MrExpert

Üye
Hazır olun millet maxicep tarihinin en gereksiz sorusunu soruyorum!!

Şimdi bu kapasitif ekranlar insanın parmak ısısıyla çalışıyor.
Peki ya ölen insanlar?Onlarda ısıya dair birşey yok.
Yani bir ölünün parmağını algılamaz mı bu kapasitif ekranlar ? :smartass:

Her türlü eleştiriye açığım :utan

Edit:Ölü insanlar telefon alamaz diyen arkadaşlar gidip mesela iphone'u ölünün parmağıyla kullanmaya çalıştığımızı varsaysın.

Kapasitif veya rezisdif ekranlar parmak ısısıyla vb. ısı veya sıcaklıkla çalışmaz ? Sen öncelikle doğruyu araştırmalısın. Kapasitif ekran iletkenlik yani akım oluştuğu zamn devreye geçer insan vücududa iletkendir. Ve dokunduğu zaman akım oluşturur. İşte buyüzden ölü yada diri insanlar kapasitif veya rezistif ekranları kullanabilir.

Eğer benim yazdıklarımın Kaynağını soruyorsan Burda detaylı bilgi verilmiş.

Ayrıca Konun Oldukça Gereksiz
:oke:

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi

Kapasitif veya rezisdif ekranlar parmak ısısıyla vb. ısı veya sıcaklıkla çalışmaz ? Sen öncelikle doğruyu araştırmalısın. Kapasitif ekran iletkenlik yani akım oluştuğu zamn devreye geçer insan vücududa iletkendir. Ve dokunduğu zaman akım oluşturur. İşte buyüzden ölü yada diri insanlar kapasitif veya rezistif ekranları kullanabilir.

Eğer benim yazdıklarımın Kaynağını soruyorsan Burda detaylı bilgi verilmiş.

Ayrıca Konun Oldukça Gereksiz
:oke:

Öncelikle bende teşekkür ederim yorumun için.gereksizler adlı bölümde bir konuya gereksiz demeye gerek yok

MrExpert

MrExpert

Üye
Ayrıca oölü yada diri İnsandada elektriksel akım olur.

- - - Eklendi - - -

Öncelikle bende teşekkür ederim yorumun için.gereksizler adlı bölümde bir konuya gereksiz demeye gerek yok

Gerçektende konu açıcağın yeri biliyorsun :)

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
MrExpert

MrExpert

Üye

En mantıklı yer burası idi. :hmmm .ölü insanda da elektrik akımı oluyor mu ki :oha:

Eğer bir madde veya herhangi birşey iletkense daima elektrik yüklüdür.

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
ilk sayfada bir kişi banlanmamış tek!

Üst Alt