Necmati Üye Revengeful' Alıntı: Tuba ve bir kaç arkadaş beni şaşırttı ----------Eklendi @ 18:55:33 ---------- Yazıldı @ 18:31:46 ---------- Kime sorsam "sen star oldun sana vermedim" diyor yahu Genişletmek için tıkla ... bence yarışmadan çekil ve benim önümü aç
Revengeful' Alıntı: Tuba ve bir kaç arkadaş beni şaşırttı ----------Eklendi @ 18:55:33 ---------- Yazıldı @ 18:31:46 ---------- Kime sorsam "sen star oldun sana vermedim" diyor yahu Genişletmek için tıkla ... bence yarışmadan çekil ve benim önümü aç
Revengeful Emekli Yönetici - SerkeŞ -' Alıntı: yarışmayı saçma buldum, ayrıca birinci belli benim fikrim bu Genişletmek için tıkla ... Herkes böyle diyor ama kim olduğunu söylemiyor
- SerkeŞ -' Alıntı: yarışmayı saçma buldum, ayrıca birinci belli benim fikrim bu Genişletmek için tıkla ... Herkes böyle diyor ama kim olduğunu söylemiyor
SHS Üye Revengeful' Alıntı: Herkes böyle diyor ama kim olduğunu söylemiyor Genişletmek için tıkla ... ben söylerim hacı, sensin
Revengeful' Alıntı: Herkes böyle diyor ama kim olduğunu söylemiyor Genişletmek için tıkla ... ben söylerim hacı, sensin
SHS Üye Revengeful' Alıntı: Neden bilmiyorum ama hiç kazanabileceğimi sanmıyorum Genişletmek için tıkla ... birinci sensin diyip, başkasına oy veriyorlar di mi
Revengeful' Alıntı: Neden bilmiyorum ama hiç kazanabileceğimi sanmıyorum Genişletmek için tıkla ... birinci sensin diyip, başkasına oy veriyorlar di mi
Revengeful Emekli Yönetici Aynen Sana oy verdim diyenler bana inadına vermemiştir, diğerleride star olduğum için vermiyor ----------Eklendi @ 13:36:17 ---------- Yazıldı @ 13:31:49 ---------- Neyse ya sonuncu olmakta başarıdır
Aynen Sana oy verdim diyenler bana inadına vermemiştir, diğerleride star olduğum için vermiyor ----------Eklendi @ 13:36:17 ---------- Yazıldı @ 13:31:49 ---------- Neyse ya sonuncu olmakta başarıdır
Revengeful Emekli Yönetici Sayılmaz Kimse bana oy vermek istemiyor Sizlere güvenmiştim gözlerimi bile göstermiştimmmm
SHS Üye Revengeful' Alıntı: Sayılmaz Kimse bana oy vermek istemiyor Sizlere güvenmiştim gözlerimi bile göstermiştimmmm Genişletmek için tıkla ... hadi hadi vardır sana oy veren fanların
Revengeful' Alıntı: Sayılmaz Kimse bana oy vermek istemiyor Sizlere güvenmiştim gözlerimi bile göstermiştimmmm Genişletmek için tıkla ... hadi hadi vardır sana oy veren fanların
Necmati Üye Revengeful' Alıntı: Neden bilmiyorum ama hiç kazanabileceğimi sanmıyorum Genişletmek için tıkla ...
Revengeful Emekli Yönetici Necmati' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Necmi senle hiç alakası yok ----------Eklendi @ 12:59:51 ---------- Yazıldı @ 12:59:28 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: daha oy vermedim Genişletmek için tıkla ... Geçirdiğimiz güzel günleri hatırla
Necmati' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Necmi senle hiç alakası yok ----------Eklendi @ 12:59:51 ---------- Yazıldı @ 12:59:28 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: daha oy vermedim Genişletmek için tıkla ... Geçirdiğimiz güzel günleri hatırla
SHS Üye Revengeful' Alıntı: Necmi senle hiç alakası yok ----------Eklendi @ 12:59:51 ---------- Yazıldı @ 12:59:28 ---------- Geçirdiğimiz güzel günleri hatırla Genişletmek için tıkla ... dün döndüm foruma ama aramız gerçekten iyi, neden olmasın
Revengeful' Alıntı: Necmi senle hiç alakası yok ----------Eklendi @ 12:59:51 ---------- Yazıldı @ 12:59:28 ---------- Geçirdiğimiz güzel günleri hatırla Genişletmek için tıkla ... dün döndüm foruma ama aramız gerçekten iyi, neden olmasın
SHS Üye şike var yarışmada oy sandığı ile minoo arkadaş minoo diskalifiye olsun laf aramızda oy sandığının bile binbaşı rütbesi var olaya bak
şike var yarışmada oy sandığı ile minoo arkadaş minoo diskalifiye olsun laf aramızda oy sandığının bile binbaşı rütbesi var olaya bak
Revengeful Emekli Yönetici - SerkeŞ -' Alıntı: şike var yarışmada oy sandığı ile minoo arkadaş minoo diskalifiye olsun laf aramızda oy sandığının bile binbaşı rütbesi var olaya bak Genişletmek için tıkla ... Binbaşı yapılmasaydı oy kullanamazdık çünkü mesaj saklama kapasitesi mesaj sayısıyla ilgili.
- SerkeŞ -' Alıntı: şike var yarışmada oy sandığı ile minoo arkadaş minoo diskalifiye olsun laf aramızda oy sandığının bile binbaşı rütbesi var olaya bak Genişletmek için tıkla ... Binbaşı yapılmasaydı oy kullanamazdık çünkü mesaj saklama kapasitesi mesaj sayısıyla ilgili.