Maxicep - Serbest Kürsü !

Sponsorlu Bağlantılar

manyak!

manyak!

Üye
inş inş :)

kurt bey

kurt bey

Üye
servan sakınan göze çöp batar abicim. bu kadar sorun etme dersleri yaw sen üstüne düşeni yap allaha sığın emin ol istediğini alırsın sadece sabırlı olmalısın ve gerektiği kadar çalışmalısın. az ders çalışmak kadar çok çalışmakda zararlırdır benden sölemesi:)

manyak!

manyak!

Üye
oyy oy bende sabahtan beri onu anlatmaya çalışıom ama inş yararlı olmuştur:)

mservank

mservank

Üye
tecrübe konuşuyo yararlı olacaktır elbette:ehe

oldu be dostlarım olmaz mı rahatım şu an takdir alamıcam diye korktum ama yanlış hesaplamayısam açıklanmayan sınavlarıma rağmen hayli hayli alıyorum inşallah

kurt bey

kurt bey

Üye
oldu be dostlarım olmaz mı rahatım şu an takdir alamıcam diye korktum ama yanlış hesaplamayısam açıklanmayan sınavlarıma rağmen hayli hayli alıyorum inşallah
iyi gözün aydın be yaw datlısını nezaman yicez:ehe

mservank

mservank

Üye
ozaman ilk msn buluşmasında bi tepsi fıstık sarma isterim adaş :ehe

tamam paylaşırsınız aranızda
bu arada geç mi oldu ne kurtoğlu sohbet ediyoruz bnurada manyak nereye kayboldu uykusu gelmiş herhalde

kurt bey

kurt bey

Üye
manyak akşamdan beri yok galiba. benim için farketmiyo saat bu arlar evdeyim yan gelip yatıyomda seni bilemem sabah okula gitceksen senin için baya geç oldu :)

manyak!

manyak!

Üye
herkese slmmmmm:)

mservank

mservank

Üye
selam manyak nasılsın

manyak!

manyak!

Üye
iiyim walla çook mutluyum ,huzurluyum ,okul yok bütün gün evdeyim(bu biraz sıkıcı ama:))
sen nasılsın moral iyi galiba:)?

mservank

mservank

Üye
iyiy ya dün boşuna üzülmüşüm çok şükür adamda sorun var demekki dediğin gibi onu o düşünsün umrumda bile değil ama tabiki biraz canımı sıkıyo bütün gün evde olmak can sıkcı oluyyo ya

manyak!

manyak!

Üye
e git dolaş biraz koskacaaa Kırşehir'de:)

kurt bey

kurt bey

Üye
selam gençlik hayırlı işler bol güneşler :)

mservank

mservank

Üye
yok manyak şimdi koskoca kırşehir de:p karşılaşırız şimdi jkalsın :ehe hav soğuk zaten

manyak!

manyak!

Üye
yok karşılaşmayız ben evdeyim misafir var:)

mservank

mservank

Üye
e manyak tatlı getircem dedin getirmedin şu meşhur kekli baklavanı

FerreT

FerreT

Üye
Ne ilginç bişey Kekli baklava..Bende size Dometesli baklava getireyim:ehe

Üst Alt