Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maxicep satranç turnuvası (kazanan: demirci_mert)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SOLIDMEMO96
Üye
yenecem seni crazyboy41 manyağım ben ...
Consul9
Üye
Konu Sahibi
forza kenan ve theaho sizlerden özür diliorm saatim 1 saat geri alınmış o yüzden maçınıza gelemedim
yeni maçınızın ayrıntıları şöyle= TARİH=10.06.2009(PERŞEMBE) SAAT=20:00 ODA=KONAK BU SEFER KESİN ORDAYIM
! AhmeT !
Üye
İnşallah
SOLIDMEMO96
Üye
crazyboy41 dışında herkese başarılar :P
--------------- Ekleme ---------------
eğer tutulursa geleneksel olarak yaparız
15. geleneksel maxicep satranç turnuvası falan
birinci olmak istiyorum -kim istemiyor ki -
forza kenan ve theaho sizlerden özür diliorm saatim 1 saat geri alınmış o yüzden maçınıza gelemedim
yeni maçınızın ayrıntıları şöyle= TARİH=10.06.2009(PERŞEMBE) SAAT=20:00 ODA=KONAK BU SEFER KESİN ORDAYIM
Mrb usta bugun akşam 7 de benim kep torenim war acaba tarihi deiğiştirebilirmiyz. saat 23 olabilir. yada istediğiniz bir saat olabilir ama ben sanırım 23 doğru ewe gelirim. tesekkurler
Mrb usta bugun akşam 7 de benim kep torenim war acaba tarihi deiğiştirebilirmiyz. saat 23 olabilir. yada istediğiniz bir saat olabilir ama ben sanırım 23 doğru ewe gelirim. tesekkurler
EŞLEŞMELER TAMAMLANDI:_________ MAÇ GALİBİ FORZA_KENAN XTheaho-----------------------FORZA_KENAN AqLİFE_07 X C01aY-----------------------------AqLİFE_07 SOLIDMEMO96 X Crazy_boy41-----------------x3 demirci_mert X borai550w----------------------x4
SİSTEM ŞU ŞEKİLDE FORZA_KENAN------A1----AqLİFE_07 X3------A2-----X4
VE SON OLARAK A1 VE A2 MAÇLARININ GALİPLERİ FİNAL OYNAYACAKTIR MAÇ GÜNÜ VE SAATİNİ ÜYELERE ÖZEL MESAJ OLARAK ATACAĞIM ANLAŞILMAYAN BİR YER OLURSA SORMAKTAN ÇEKİNMEYİNİZ
EŞLEŞMELER TAMAMLANDI:_________ MAÇ GALİBİ FORZA_KENAN X Theaho-----------------------FORZA_KENAN AqLİFE_07 X C01aY-----------------------------x2 SOLIDMEMO96 X Crazy_boy41-----------------x3 demirci_mert X borai550w----------------------x4
SİSTEM ŞU ŞEKİLDE FORZA_KENAN------A1----X2 X3------A2-----X4
VE SON OLARAK A1 VE A2 MAÇLARININ GALİPLERİ FİNAL OYNAYACAKTIR MAÇ GÜNÜ VE SAATİNİ ÜYELERE ÖZEL MESAJ OLARAK ATACAĞIM ANLAŞILMAYAN BİR YER OLURSA SORMAKTAN ÇEKİNMEYİNİZ