ucx Üye akin yakici' Alıntı: ben de yazdım söyledim 1 haftaya buraya vereceğim artık teşekkür edersiniz --------------- Ekleme --------------- ben rap yapacağım göreceksiniz Genişletmek için tıkla ... Hani kardeşim o muhteşem müziğin paylaşta dinleyelim
akin yakici' Alıntı: ben de yazdım söyledim 1 haftaya buraya vereceğim artık teşekkür edersiniz --------------- Ekleme --------------- ben rap yapacağım göreceksiniz Genişletmek için tıkla ... Hani kardeşim o muhteşem müziğin paylaşta dinleyelim
ucx Üye llvllaltepeli' Alıntı: Bence adama helal olsun süper yapmış Genişletmek için tıkla ... Sana ve beğenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Beğenmeyenler için yenisi yolda
llvllaltepeli' Alıntı: Bence adama helal olsun süper yapmış Genişletmek için tıkla ... Sana ve beğenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Beğenmeyenler için yenisi yolda
Anıl Umut Emekli Yönetici ucx' Alıntı: Sana ve beğenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Beğenmeyenler için yenisi yolda Genişletmek için tıkla ... Merakla bekliyoruz,Eray
ucx' Alıntı: Sana ve beğenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Beğenmeyenler için yenisi yolda Genişletmek için tıkla ... Merakla bekliyoruz,Eray
♥♣♠kumarbaz♥♣♠ Üye darülmendep' Alıntı: Daha iyisini bekliyorum Genişletmek için tıkla ... ozaman daha ıyısını sen yap bakalım nasıl yapıyosun
darülmendep' Alıntı: Daha iyisini bekliyorum Genişletmek için tıkla ... ozaman daha ıyısını sen yap bakalım nasıl yapıyosun
Salihyet Üye arkadaşlar fazla eleştirmeyin, oysa ki eleştiri kaldırmak büyük bir erdemdir yinede arkadaş istediği için, maxicep'i sevdiğinden amatör bir şarkı yapmış, çabayı takdir ediyorum tabiki..
arkadaşlar fazla eleştirmeyin, oysa ki eleştiri kaldırmak büyük bir erdemdir yinede arkadaş istediği için, maxicep'i sevdiğinden amatör bir şarkı yapmış, çabayı takdir ediyorum tabiki..