Öneri MaxiCep Portal ve Forum (Ciddi Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
MaxiCep Portal ve Forum (Ciddi Konu)
Öncellikle bura bir forum insanların görüşlerini paylaştığı, destek aldıkları bir ortam.Biz kısaca kendimizi(maxicep üyelerini) bir aile olarak tanımlıyoruz ve gelişmek için birbirimizden destek alıyoruz.Uzun lafın kısası ben eksik gördüğüm bazı şeyleri belirtmek istiyorum.

Maxicep Portal'a girdiğimizde kısaca şöyle bir tasarım ve içerik ile karşılaşıyoruz;



Evet tasarım gayet güzel ve dikkat çekici,benim belirtmek istediğim ise "içeriği".
Bir teknoloji sitesi olarak maxicepin güncel bilgiler içeriyor olması gerekir diyorum hatta demiyorum zaten olmalıydı diye düşünüyorum.
İçeriğe bir göz attığımızda çoğu bilginin güncel olmadığını fark ediyorum bu bilgilerin birkaç günlük olduğu göze çarpmakta.
Bu kendisinin takip edilmesini isteyen bir site için kuyusunu kazmak demektir.Sanırım 5,6 tane yazarımız var ve bunun olması fazlaca garibime gidiyor.İnanın forumda daha güncel bilgiler bulabilirsiniz.Bunu aşmak için elimizden ne geliyorsa yapalım SYN yazarlarımız.Gerekiyorsa gönüllü ve bu işe zamanını harcayabilecek bir(-veya birkaç) kişi daha ekleyelim aranıza ?

Forumda ise;
Forum kalitesini ve ziyaretçi artırmak için sizcede birşeyler yapılmalı dimi ?

(Yukarıda bir kusurum olduysa affola,hatta bazı yerlerde sanki yeriyormuş tarzı cümleler kullanmış olabilirim ancak bu tür sözlerime yüzeysel değil objektif bakmak iyi olacaktır diye tahmin ediyorum benimle bu şekilde empati kuracağinızı düşünüyorum)

Sevgilerle;
mehmettech
 


Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Güncellik olarak belirttiğiniz bakış açınız ve düşünceleriniz kişisel görüşünüz, saygı duyarız ancak katılmadığımı da belirteyim. Bir çok kez foruma portal'dan esinlenerek haber olarak konu açıldığı bilinmekte. Dünyada ve ülkemizde gelişen bilim, teknoloji ve mobil gelişmeleri yakından takip ederek değerli okurlarımızla paylaşmaya çalışıyoruz.

Saygılarımla
 
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
@Nextman

Diğer teknoloji odakli sitelerde günde en az 7-8 haber yayınlanırken neden bizde 3-4 oluyo?

Yukarıda cümlem çok sert çıkışmış gibi olmuş inanın öyle amacım yok kendini izah edeceğimi bilemiyorum o yüzden :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
EroL

EroL

Emekli Yönetici
3-4 haber nasıl oluyor yahu :hmmm sadece manşete bakıyor olmayasın
 
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Öncelikle samimi duygularınız için teşekkürler. Fikirlerinizi ve isteklerinizi varsa önerilerinizi bizimle paylaşmanız bizlerin de kendimizi geliştirmek ve sizlere daha iyi bir ortam sunabilmemiz için çok değerli.

Maxicep.com Portal sayfasında günde ortalama 30 yeni içerik yayınlanıyor. Bu içerikler yazarları tarafından kategorilendirilip içerik önceliğine uygun olarak yayınlanıyor.

Yazıların ve/veya haberlerin güncel olmadığını düşünüyorsanız lütfen bize ilgili yazı altında yorum olarak ya da [email protected] adresinden bildiriniz.

Haberin merkezine ve kaynağına ülkemizin konumu gereği direk olarak ulaşma şansımız çoğu zaman zor oluyor. Yazarlarımız da ülkemizdeki diğer Teknoloji siteleri gibi yurt dışı kaynakları takip ediyor. Şu anda hepsi kendi alanlarında oldukça birikimli ve donanımlı aktif beş adet yazarımız mevcut. Fakat tabi ki her an her habere yetişme şansımız olmayabiliyor.

Bir diğer konu da yazar desteği. Bu konuda sayımız ve kapasitemizin yeterli olduğunu düşünsek de değerli üyelerimizden de destek almaktan çekinmeyiz. Sonuçta biz bir aileyiz. Fakat bu destek direk yazar statüsünde olmasa bile yurt dışındaki büyük teknoloji sitelerinde de uygulandığı üzere ipucu şeklinde olabilir. Haber değeri verdiğiniz, güncel ve önemli bilgi ve içerik olarak gördüğünüz her bilgiyi bize aşağıdaki iletişim adreslerinden ulaştırırsanız mutlaka değerlendirmeye alınacaktır.

Sayfa yapımız hakkında da açıklama yapmamız gerekirse; bu göreceli bir kavram. Sayfamız şu anda tüm dünyada popülerliği giderek artan tam Metro arayüze sahip. Bu arayüz tasarlanırken en ince detayına kadar defalarca test edildi. Metro ara yüzün tüm kural ve kalıplarına sadık kalındı. Bunlar yapılırken de tüm cihazlara otomatik Response olması sağlandı. Tabiki yeni ve farklı bir arayüz olduğu için alışmakta zorlananlar oldu. Fakat kullanışlılık açısından en iyisi denebilir.

Sayfa yapımız ve arayüzü ile ilgili daha fazla bilgiyi uygun görürse @Ozan adminimiz paylaşacaktır.

[email protected]

[email protected]

İlginiz için teşekkürler iyi forumlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: serecans, mehmettech ve Nextman
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilendirme için teşekkürler
 
  • Beğen
Tepkiler: Nextman


Üst Alt