Maxicep Portal Tema 2011 - Yeni Tema İle İlgili Bilgilendirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maxicep Portal Tema 2011 - Yeni Tema İle İlgili Bilgilendirme
Merhabalar Maxicep ailesi,

Bildiğiniz gibi bugün yani gün itibariyle ana sayfamızın tasarımında bir değişikliğe gittik ve yeni temamızı yayına sunduk. Henüz test aşamasında yayına başlayan bu tema ilk defa kullanıma sunulduğu için birkaç hata oluşmuş olabilir. Eğer yeni tasarımımızda sizin fark ettiğiniz, bizimse gözümüzden kaçan hatalar bulunuyorsa bu başlık altında belirtebilirsiniz.

İyi forumlar, iyi günler… :oke:

THQ

THQ

Üye
forum bölümüde bu tasarıma uyarlanıcakmı yada benim şöyle bir önerim var: hani bazı sitelerde ana sayfada tema seçimini kullanıya bırakırlar ya öyle yapsanız nasıl olur

Necmati

Necmati

Üye
iyi gibi her zaman dediğim gibi Beta'dan iyidir .

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
yenilik gelişim güzel fakat portal forumla kopuk olmuş renkler açısından :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Portal temasındaki düzenlemeler bitince yeni forum teması da kullanıma açılacak. Düzenlemeleri sırayla yapmayı daha uygun gördüğümüz için ikisini birden yayına almadık.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0, albarakal, CryDaqqeR ve 1 kişi daha
Nef'i

Nef'i

Üye
Hayırlı olsun ,sanki banner küçük olmuş :hmmm neyse
bi eksik var maxicep foruma giriş yapılmış halde
ama portalda yorum yazınca forum ile bağlanmıyor

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hangi banner küçük olmuş? :hmmm

İlk olarak portalı ziyaret ettiğinizde portal bazen üyeliğinizi görmüyor arkadaşlar, o konuda bir sorun var evet. Foruma girip tekrar portala dönüş yaptığınızda giriş yapmış görükmeniz lazım? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Nef'i
Nef'i

Nef'i

Üye
Hangi banner küçük olmuş? :hmmm

İlk olarak portalı ziyaret ettiğinizde portal bazen üyeliğinizi görmüyor arkadaşlar, o konuda bir sorun var evet. Foruma girip tekrar portala dönüş yaptığınızda giriş yapmış görükmeniz lazım? :hmmm
portalın üstündeki wordpress 'in altındaki M harfi olup teknoloji portalı yazan mavi banner.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
güzel duruyo ben beğendim kendi adıma

• Beğen
Tepkiler: ChavRash
Necmati

Necmati

Üye
sağ taraf reklam alanı mı olcak :hmmm

Samsun55''

Samsun55''

Üye
hakkatten bomboş duruyo :ehe

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
bende onu soracaktım portalın sola yapışık değil de ortalı olması daha hoş durmazmıydı *

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
portalın üstündeki wordpress 'in altındaki M harfi olup teknoloji portalı yazan mavi banner.

He logoyu diyorsun, anladım. Eski logoyu düzenleyip kullanmak gibi bir düşünce var, ama şimdilik logomuz bu arkadaşlar.

sağ taraf reklam alanı mı olcak :hmmm

Evet güzel kardeşim reklam alanı sağ taraf.

bende onu soracaktım portalın sola yapışık değil de ortalı olması daha hoş durmazmıydı *

Böyle çok da kötü durmuyor yahu :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Elektr0, albarakal ve Nef'i
Nef'i

Nef'i

Üye

He logoyu diyorsun, anladım. Eski logoyu düzenleyip kullanmak gibi bir düşünce var, ama şimdilik logomuz bu arkadaşlar.

şu anki logo süper ama daha büyük olsa güzel olmaz mı onu diyorum , ayrıca sağ tarafa son yazılar,saat,sayaç tarzı ve reklamlar konulsa pek boş gözükmez

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
kötü durduğunu söyleyemem de bence ortalı olması daha hoş olurdu diyorum yada ben alıştığımdan bana öyle geliyordur :hmmm

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
portal sayfasının ortalanması lazım:oke:

PureFood

PureFood

Üye
Ben de beğendim çok hoş ancak diğer arkadaşların dediğine katılıyorum, ortalanma, ya da sağ tarafta başka şeyler de olabilir :)

Her zaman dediğim gibi, değişiklik her zaman iyidir :)

• Beğen
Tepkiler: ChavRash
MBrkA

MBrkA

Üye
Admin portalın ortalı olması sizin de işinize yarar.Neden mi?Çünkü o zaman sağ ve sol taraflar boş olacak.2 boş yer=2 reklam=Para :oke:
Hem portal ortalı olunca daha güzel durur hem de daha karlı olur.(Bkz. )

albarakal

albarakal

Üye
Bu Hali Daha Hoş Bence :D Ortalamaya Flan Gerek Yok :D Bu Halinde Kalsın Admin Elinize Sağlık :alkis

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez ve Nef'i
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt