cemsidar
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben bilmem ama bu iş bence sandığınız kadar kolay değil çok uğraşmak gerekio en önemlisi zaman gerekio herkes uğraşamaz mesela ben öğrenciyim yani bilmiyorum arada bi akşam oturup bakabilirim ama öyle sürekli kafamı buna veremem
Ben üstüne lise 1 deyim.lisede ilk senem ve çok zor geçiyor. tek beşımıza portlama yapmıcaz ki.Herkesin görevi farklı olacak.Görev dağılımı olacak.Bu nedenle pek zorlanacagını sanmam
aloo bırak ufak atbaşını testten kaldıramıyormuş muş muş
ula burda ne işin var git test çöz kafamı bozma babana söylücem alsın teli elinden
pcden kaldırıyoz telle uğraşıyo ne iş anlamadım ben
Pederde dayasın odunu
cem sendemi liselisin
----------Eklendi @ 19:43:04 ---------- Yazıldı @ 19:40:38 ----------
babamlar evde olsada o yasağı çiğniyorum
LiseliyizForever
8. Sınıftayken 90 dan aşağı ortalamam yoktu. lise 1 de daha ilk yazılılardan en yüksek 602 tane 31 olan yazılım ve 1 tanede quizim var
cem koçum dolaş dolaş yaLise 1'de ne portu bi tarafını zor kurtarırsın, portla uğraşma sen dersine çalış Herkes Atılmışda bu işle ilgisi bilgisi olmayanlarm Youtubede ki QT Kanalına bakında program nasıl yazılır görün. Kodlar hazır olmuyor kendi aklınızdan yapıp yazmanız gerek. Ben yparım demekle olmuyor, heleki birde gameloft oyunlarını portlayacaz diyorsunuz, optimizasyonu nasıl ayarlayacaksınız, diğer cihazlarda büyün görev işlemcinin ama symbianda gpu ya da yer vermek gerek ve ram optimizasyonu sağlamak gerek, çünkü ram kısıtlı. Angry Birds tarzı oyunları portlamak daha iyi olur. Hem biraz daha kolay hemde Gideri Var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?