cemsidar
Üye
-
Konu Sahibi
-
POPDA port yapıyor.
Koyarsa android den portlarızBende 64GB ipad var.Şu portlama meselesinden sonra apple oyunlarının dosyalarını inceledim.Ben bu işe varım.Ben azda olsa c++ / pascal dillerini biliyorum. Talisman online - Knight online - Silkroad online adına c++ dili ile hack gibi birçok program yapmış bulunmakdayım.Aslında biraz kafa ister portlamakda bir şey yok. Benim mesleğim mimarlık ama ben birçok sitede kurdum.Bedava-sitem.com dan kodlarla uğraştım.Böyle işlerle uğraşmak hoşuma gidiyorBunuda yaparım.Birlikden kuvvet doğar.
Forumda örneğin pes2011 portlanmış.iphone daki pes2011 dosyası ile & forumda pes2011 sis dosyası ile karşılaştırdım.c++ dil kitabı ile işte ekran boyutu yazıyor onu gördüm.Aslında basit işte adam yok
Bu oyunlar sadece symbian 3 için olmaz.Diğer sistemler için olabilir.3D destekli oyunlar her ne kadar olmasada 5800 & n97 gibi telefonlarada portlanabilir.Ama öyle 15-20Dk da portlanmaz.
Benden bu kadar.Grup oluşursa bende olursam iyi olurForumda herkesin istediği oyunları ön planda portlarız.Yalnız apple şirketi bunu öğrenipde dosyalara kilit koymasın ? Hade kolay gele
Koyarsa android den portlarız
Şimdiden Belle SDK indirdim kurdum
----------Eklendi @ 18:52:39 ---------- Yazıldı @ 18:50:58 ----------
Symbian^3 Geliştirici Kategorisi açılsın.
Demekki ortak bi yapıları varmış symbian la ios unKodlama çok severimkendime göre apple'daki autocad ws programını portladım.İşte portladım. Dosya içeriğini değiştirdim. .sis'e çevirme bilmediğim için el ile .sis yaptım kurdu açyım dedim simge yok ekran fazla iyi değil Aslında uğraşrsak yaparz.....
Demekki ortak bi yapıları varmış symbian la ios un
----------Eklendi @ 19:05:29 ---------- Yazıldı @ 19:04:25 ----------
Aslında Android Emulator kodlamak daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?